Online begeleidingstool voor studenten met ASS: Roadmap

Ben je een student met autismespectrumstoornis (ASS) en ben je op zoek naar een aangepaste en gedigitaliseerde vorm van ondersteuning? Meld je dan aan op de online begeleidingstool Roadmap. Roadmap is een interactieve en te personaliseren website met verschillende functionaliteiten. Je kiest zelf welke vorm van ondersteuning je nodig hebt om je leren en leven als student aan te pakken en te organiseren. Je kan de aangeboden inhoud gemakkelijk afstemmen op jouw unieke behoeften. Roadmap kan je individueel gebruiken of in combinatie met de ondersteuning van één van de begeleiders van het Aanspreekpunt student & functiebeperking van UGent.

Wil je zelf alle mogelijkheden van deze begeleidingstool verkennen? Klik dan op www.myroadmap.eu.

Je kan ook kiezen voor de infosessie in groep op donderdag 20 februari van 19u tot 20u in Campus Hoveniersberg. Wil je graag deelnemen aan de infosessie? Bevestig je aanwezigheid per mail aan Lieselotte.coessens@ugent.be ten laatste op vrijdag 14 februari 2020. Verdere details over het programma en de locatie ontvang je per mail.

Wil je zelf onmiddellijk aan de slag met Roadmap? Registreer je dan snel.

Roadmap werd ontwikkeld op initiatief van het Steunpunt Inclusief Hoger Onderwijs (SIHO) in samenwerking met de UGent, de Academische Werkplaats Autisme en de Koning Boudewijnstichting.