Sla je vleugels uit

(18-10-2016) Ambitie om andere horizonten te verkennen? Bezoek de International Days en ontdek welke richting je uit kan. Tijdens deze tweedaagse krijg je concrete informatie die je op weg helpt naar een internationale ervaring.

Wil je een semester doorbrengen aan een andere Europese universiteit via Erasmus, of de grote oceaan oversteken voor je buitenlands avontuur? Tijdens de oriënteringssessie maken we je wegwijs in de mogelijkheden. Heb je al zicht op jouw buitenlandse opties, volg dan één van de verdiepingssessies die je concreet helpen voorbereiden.

  • Alle uitwisselingsfaciliteiten tijdens de studies staan centraal op maandag 24 oktober in Het Pand vanaf 15 u.
  • Wil je na het afstuderen een internationale ervaring opdoen, kom dan langs op dinsdag 25 oktober vanaf 15 u. Een bijkomende studie of op zoek naar een buitenlandse stage … de info die je hier verzamelt, helpt de afstand met het buitenland te overbruggen.

Of je nu tijdens of na je studies kiest voor een internationaal verhaal: aan de hand van sessies, infostands en getuigenissen, kom je alles te weten over een waaier aan mogelijkheden.

Stip alvast 24, 25 oktober aan in je agenda. Programma en inschrijvingen via www.UGent.be/internationaldays