Aanwerving studenten en afgestudeerden

Afstudeerbeurs

De Universiteit Gent en de drie hogescholen van de Associatie Universiteit Gent nodigen ieder jaar in maart ondernemingen en organisaties van alle sectoren uit op een grote afstudeerbeurs. Dit is een ideaal forum om laatstejaars van alle studierichtingen persoonlijk te ontmoeten.
Naast een belangrijke jobmarkt biedt dit evenement een beurs rond verder studeren en een programma van infosessies rond loopbaantopics en bedrijfspresentaties. Jaarlijks bezoeken meer dan 5.000 laatstejaarsstudenten deze beurs.

Volgende editie van de afstudeerbeurs: dinsdag 27 maart 2018, ICC Citadelpark Gent

Een impressie van de afstudeerbeurs: www.augent.be/afstudeerbeurs

DIRECTMAILservice

Met deze service bereikt uw vacature iedere gewenste doelgroep als persoonlijke brief. Zowel studenten als recent afgestudeerden kunt u snel en efficiënt contacteren. U bepaalt zelf de gewenste doelgroep op basis van studierichting of specialisatie, afstudeerjaar of regio.

meer info

Bedrijfspresentatie

Een sterke actie naar een specifieke doelgroep is een bedrijfspresentatie. Het is mogelijk in de loop van het jaar aan de UGent een bedrijfspresentatie te organiseren voor iedere gewenste doelgroep. We bekijken graag met u welke meerwaarde dit biedt voor uw rekruteringsplannen.

Online vacaturepagina

U kunt zelf vacatures en stages die relevant zijn voor universitairen ingeven op het VACATUREFORUM. Het opnemen van deze berichten is gratis.

Contacten met opleidingen i.v.m. stages, eindwerken, etc.

Doctoral Schools

www.ugent.be/doctoralschools/en/market

Facultaire initiatieven

Heel wat faculteiten, opleidingen en studentenverenigingen doen inspanningen om het rekruteren aan de UGent te vergemakkelijken. Welke initiatieven er zijn vindt u via volgende links:

Faculteit Recht en Criminologie

Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen, vakgroep Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie

Faculteit Wetenschappen

  • Studentenvereniging WiNA biedt een platform aan voor campus recruitment alsook een jobbeurs in samenwerking met de wetenschapskringen

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur

Faculteit Economie en Bedrijfskunde

Faculteit Diergeneeskunde

Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen

Vragen en contactinfo

Met uw vragen omtrent rekruteren aan de Universiteit Gent kunt u terecht bij de Afdeling Studieadvies