Verder met angst

  • Heb je het gevoel voortdurend te vechten tegen angsten, twijfel en onzekerheid en merk je dat het ten koste gaat van een waardevol leven?
  • Verval je vaak in gewoontes die je meer kwaad dan goed doen?
  • Zou je graag wat beter willen presteren en voldoening willen halen uit je studietijd?
  • Zou je graag wat milder zijn voor jezelf en je ervaringen?
  • Vermijd je (te) vaak zaken die je onzeker of angstig maken?

Kom dan naar de training VERDER MET ANGST!

In de training maak je kennis met Acceptance and Commitment Therapy (ACT). ACT leert je om gedachten te laten komen en weer

te laten gaan i.p.v. er helemaal door opgezogen te worden. Je wordt je bewust van je eigen negatieve gedachten en gedragspatronen en leert beter omgaan met stress. Je stelt je eigen aanpak in vraag en maakt kennis met alternatieven. Ook krijg je een meer relativerende en vriendelijke kijk op jezelf en de wereld.

De training bestaat uit 5 online sessies van telkens 2,5 uur. Je maakt vooraf een afspraak voor een online intakegesprek.

Data

Na de zomer zulllen nieuwe data aangekondigd worden.

Inschrijven

Intakegesprek vooraf is verplicht. Neem contact op met Afdeling Studieadvies op 09 331 00 31 voor een afspraak voor het intakegesprek. Na intake volgt (eventueel) de inschrijving voor de training.

De online training gaat door via via Microsoft Teams. Bij inschrijving ontvang je een mail met alle praktische informatie. Neem deze door voor de training start.