CESPE Matchmaking event

Voor wie
Medewerkers
Wanneer
07-01-2020 van 13:30 tot 15:00
Waar
Aud 1, iGent, Zwijnaarde
Door wie
Wouter De Soete
Contact
wouter.desoete@ugent.be
Website
https://eventmanager.ugent.be/CESPE
Voeg toe aan mijn agenda

CESPE interne matchmaking/infosessie voor de AUGent.

Het Centre of Excellence in Sustainable Pharmaceutical Engineering & Manufacturing (CESPE)  is een multidisciplinair onderzoekscentrum dat zich richt op de ontwikkeling, het ontwerp en de optimalisatie van platforms voor de productie van duurzame geneesmiddelen (chemische of biologische) en geneesmiddelen. De focus ligt bij uitdagingen na ontdekking, technologische productie en verwerkbaarheid (opschaling) bij de overgang van de farmaceutische industrie naar wendbare en gepersonaliseerde zorg.

Onlangs werd CESPE - inclusief het industriële netwerk - goedgekeurd als IOF-platform, ter ondersteuning van (o.a.) de IOF business development centers 'CleanChem,' 'Discovere' en 'Machineries and Factories' . Het platform bestaat momenteel uit 7 onderzoeksgroepen van de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, Bio-ingenieurswetenschappen en Engineering en Architectuur.

Het doel van het CESPE matchmaking-evenement is om de ambitie en langetermijndoelstellingen te presenteren, alsook de expertise waar zij naar op zoek zijn en hoe het partnerschap toegevoegde waarde creëert. Er is voldoende tijd voorzien voor vragen en open discussie.