Vacature Business Developer i4S

(28-04-2021) UGent zoekt ondernemende en dynamische medewerker om de vermarkting van innovatiegericht onderzoek in het domein van criminaliteit, veiligheid, technologie, digitalisering en privacy te faciliteren.

Het Business Development Centre i4S is opgericht naar aanleiding van de toenemende uitdagingen die de snelgroeiende criminaliteits- en veiligheidsmarkt biedt. Onze samenleving wordt geconfronteerd met nieuwe en steeds complexere criminaliteitsvormen en veiligheidsvraagstukken, zoals cybercriminaliteit, terrorisme, transnationale georganiseerde criminaliteit, internationale economische criminaliteit,... Tegelijk bieden digitalisering en nieuwe technologieën niet eerder beschikbare opportuniteiten om zich beter te wapenen tegen criminaliteit. Daarom ondersteunt i4S de publieke en private sector bij de ontwikkeling en implementatie van innovatieve, op maat gemaakte technologische en digitale oplossingen voor criminaliteit en veiligheid.

Ben je getriggerd door wetenschappelijk onderzoek en heb je een grondige functionele kennis van de criminaliteits- en veiligheidsmarkt? Heb je ervaring met project management en het opzetten van strategische samenwerkingsverbanden? En wil je graag onderzoekers begeleiden bij het valoriseren van hun innovatieve onderzoek? Lees dan zeker verder over deze vacature.