Vacature Business Developer Criminaliteit & Veiligheid

(14-07-2021) Binnen de domeinen criminaliteit en veiligheid met een focus op technologie, digitalisering en privacy is de UGent op zoek naar een dynamische business developer.

Commercialiseren van innovatief onderzoek

i4S.PNGPhishing, cryptojacking, hacking… Cybercriminaliteit is vandaag niet meer weg te denken. Ook je privacy beschermen op het world wide web is lang niet zo eenvoudig. 'Dit business development center is gevormd in reactie en anticipatie op een omvangrijke en snelgroeiende criminaliteits- en veiligheidsmarkt waarin technologie en digitalisering zowel grote uitdagingen vormen als innovatieve oplossingen bieden. De focus ligt op Smart Solutions for Secure Societies, vandaar ook de naam van dit business development center,’ volgens Prof. Dr. Gert Vermeulen, promotor-coördinator van het business development center. Het opzetten van industriële samenwerkingen, het afsluiten van licenties en het creëren van spin-offs op basis van het innovatieve onderzoek, dat aan de Associatie Universiteit Gent gevoerd wordt, vormen dan ook de kern van de activiteiten als business developer 'Smart Solutions for Secure Societies'.

'Dit business development center is gevormd in reactie en anticipatie op een omvangrijke en snelgroeiende criminaliteits- en veiligheidsmarkt waarin technologie en digitalisering zowel grote uitdagingen vormen als innovatieve oplossingen bieden,’ volgens Prof. Dr. Gert Vermeulen, promotor-coördinator van het business development center ‘Smart Solutions for Secure Societies’.

Smart Solutions for Secure Societies

'Smart Solutions for Secure Societies’ of kortweg i4S brengt expertise uit de Associatie Universiteit Gent samen rond criminaliteit en veiligheid, gefocust op technologie, digitalisering en privacy. Het consortium verenigt onderzoekers van zes faculteiten en acht vakgroepen van de UGent en twee hogescholen in hun streven naar ‘smart solutions for secure societies’ en vertegenwoordigt 18 onderzoeksgroepen, -instituten en consortia met in totaal meer dan 100 onderzoekers.