Vacatures Industrieel Onderzoeksfonds

(28-04-2021) Er zijn enkele uitdagende jobaanbiedingen bij het Industrieel Onderzoeksfonds van de Universiteit Gent. Ben je ondernemend, geïnteresseerd in onderzoek en hou je van netwerken? Dan ben jij wellicht de juiste persoon voor deze vacatures.

Business Developers van het Industrieel Onderzoeksfonds (IOF) vormen, samen met UGent TechTransfer, de link tussen de academische en de industriële wereld. De business development centers groeperen complementaire onderzoeksdepartementen volgens toepassingsgebied of expertisedomein; UGent TechTransfer vormt de centrale interfacedienst. De business development managers zijn hét aanspreekpunt voor industriële samenwerking, of het nu gaat om onderzoeksdiensten, contractonderzoek of IP licensing. iof.PNG

Wil je graag innovatief UGent-onderzoek mee in de markt zetten? Ben je getriggerd door wetenschappelijk onderzoek en wil je graag onderzoekers begeleiden bij het valoriseren van hun onderzoek? Heb je ervaring met project management en het opzetten van strategische samenwerkingsverbanden? Dan zijn deze vacatures zeker iets voor jou!