Vacatures bij UGent TechTransfer en het IOF

(09-04-2019) De Universiteit Gent zoekt een ondernemende en dynamische manager voor de uitbouw en leiding van het CAPTURE-platform.

Operations Manager Capture

Vlaanderen heeft de uitdrukkelijke ambitie om met haar onderzoek bij te dragen tot een duurzame en circulaire economie. Eén van de initiatieven in dit kader is CAPTURE, een open onderzoeks-, onderwijs- en valorisatieplatform, dat focust op het hergebruik van grondstoffen (water, plastics en CO2). Het CAPTURE platform is opgericht door UGent met als doel om bruggen te bouwen tussen kennisinstellingen, overheden en bedrijven volgens het ‘triple helix’ model van innovatie. Voor de uitbouw en leiding van het CAPTURE platform zoekt de Universiteit Gent een ondernemende en dynamische manager.