Ondersteuning voor bedrijven

Download hier de brochure 'Van idee naar impact' met 45 succesverhalen van concrete samenwerkingen met bedrijven.

Industrial liaison network

De business development centers van UGent bundelen complementaire onderzoeksgroepen per toepassings- of expertisedomein. Samen vormen zij het Industrial Liaison Netwerk.

De business development managers zijn uw directe contactpunt voor industriële samenwerking of het nu gaat om onderzoeksdiensten, contractonderzoek of IP licensing.

Wetenschapsparken

Research at UGent

Onze wetenschapsparken bieden plaats aan onderzoek-georiënteerde bedrijven die kantoor- of laboruimte willen in de buurt van de universiteit.

Binnen de wetenschapsparken zijn meerdere incubatoren beschikbaar voor jonge start-ups.

Technologieaanbod

Innovation

UGent TechTransfer beheert de octrooiportefeuille van de UGent en maakt het beschikbaar voor licenties aan derden, onderzoekspartners of spin-off bedrijven.

Expertisecentra en dienstverlening

Services

Universiteit Gent biedt diverse diensten op basis van ontwikkelde expertise en instrumentatie, zoals analyses, meetdiensten, testen en certificeren, preklinische en klinische diensten, toegang tot en deponering van microbiologisch en genetisch materiaal.

Blijf op de hoogte

De 'UGent-nieuwsbrief voor bedrijven en organisaties' brengt interessante verhalen over de vertaling van onderzoek in nieuwe bedrijvigheid, innovatieve producten en diensten, en maatschappelijke oplossingen. 

De UGent wil u met deze nieuwsbrief informeren over:

  • de baanbrekende wetenschap die onderzoekers van de Associatie UGent (AUGent) ontwikkelen om innovaties op de markt te brengen en de economische en maatschappelijke impact hiervan op regionaal, nationaal en internationaal niveau;
  • onze onderzoeksactiviteiten, dienstverlening en (test-)infrastructuur;
  • de samenwerkingsmogelijkheden met de AUGent, bijvoorbeeld in onderzoeksprojecten,  uw zoektocht naar geschikte kandidaten voor uw vacature, financiering om een specifiek probleem voor u op te lossen, ...

Met andere woorden, met deze nieuwsbrief willen we het ondernemerschap van de AUGent en de regionale, nationale en internationale impact daarvan voor u duiden, zodat u zicht hebt op wat de UGent voor u kan doen om u vooruit te helpen.

Ja, ik schrijf me in voor de UGent Nieuwsbrief voor bedrijven en organisaties

Ondersteuning voor bedrijven