Consulting

In een wereld waarin talent steeds schaarser wordt en inzetbaarheid geen evidentie is, moeten we op zoek naar nieuwe oplossingen. Met onze opleidingen, advies en coaching ondersteunen we het beleid, en versterken we de medewerkers. Concreet, op maat en met resultaat.

Aarzel niet om uw vraag te stellen, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. We ondersteunen je graag bij:

  • Beleidsondersteuning en advies rond duurzaam personeelsbeleid
  • Coaching van een bepaalde rol of van een team
  • Opleidingen in open aanbod en op maat
  • Procesbegeleiding, ook bij verandering
  • Projectcoördinatie of projectondersteuning

Consultants

 

Astrid Mouton

Astrid Mouton

Astrid Mouton is HR Consultant en begeleidt werkgevers bij het opstellen van een duurzaam personeelsbeleid. Ze ondersteunt organisaties om op beleidsmatig niveau rond volgende thema’s aan de slag te gaan: onthaal van nieuwe medewerkers, omgaan met afwezigheden, stress en re-integratie. Vanuit haar ervaring  als begeleider van veranderingsprocessen, helpt Astrid werkgevers om draagkracht te creëren en het beleid in de organisatie te verankeren. 

Kurt De Soete

Kurt De Soete

Kurt De Soete is HR Consultant en heeft een ruime ervaring, als supervisor, business partner en HR Manager in verschillende sectoren.  Hij begeleidt organisaties naar effectieve beleidsoplossingen, helpt die vertalen naar concrete acties en ondersteunt bij de uitrol ervan, ook via coaching en training naar leidinggevenden. Een geknipte partner om vorm te geven aan duurzaam loopbaanbeleid in al zijn facetten.