Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

  • Ik heb rugklachten en kan mijn job niet meer aan, wat moet ik nu doen?
  • Ik ben uitgeblust, hoe krijg ik terug energie in mijn werk?
  • Ik doe al jaren dezelfde job en wil iets anders doen, maar wat?
  • Ik zoek meer evenwicht tussen werk en gezin, hoe pak ik dit aan?

Herken je je in deze vragen? Dan gaan we samen op zoek naar inzichten die je verder kunnen helpen.
We leggen alle info, vragen en twijfels die je hebt samen om te kijken welke volgende stappen je kan zetten om een antwoord te krijgen op je loopbaanvraag. Jij en je vragen staan centraal in onze persoonlijke benadering.

"Nadat ik een afspraak had gemaakt om "inzicht" te krijgen, begon ik plots te twijfelen.... Zou ik die afspraak beter niet afbellen, wat gaan ze me daar allemaal vertellen wat ik nog niet weet ...? Maar ondanks mijn twijfels ben ik toch gegaan en gelukkig maar! Gelukkig had ik een enorm bekwame en intelligente coach.  Het klikte meteen en na enkele sessies ben ik dan toch tot "INZICHT" gekomen. Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die twijfelt aan zijn loopbaan, aan zichzelf, aan alles en soms ook aan iedereen ...Er zijn me zovele weetjes, tips, suggesties aangereikt.  Door die loopbaanbegeleiding te volgen ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan en kan ik er weer volledig voor gaan. Bedankt."  - Leen

Wie kan een beroep op ons doen?

Logo Inzicht

 

UCBO biedt loopbaancoaching aan voor iedereen, we doen dit onder de naam Inzicht. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het afstemmen van je job, je talent en je gezondheid.

 

 

Meer algemene info over loopbaanbegeleiding

www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Door ons uitgebreide netwerk geven we ook een antwoord op je specifieke vragen rond werk en gezondheid. Mocht je ondanks alles toch niet tevreden zijn, dan helpen we je verder via onze klachtenprocedure.

Loopbaanbegeleiding in de media

Beluister onze collega's Lien en Vibeke op JoeFM

 

Meer info

Heb je vragen of bedenkingen? Twijfel je of loopbaanbegeleiding iets voor jou is?
Met deze vragen kan je terecht bij
Lies Tijtgat 09 331 03 47, lies.tijtgat@inzicht.be of www.inzicht.be

Nadat ik een afspraak had gemaakt om "inzicht" te krijgen, begon ik plots te twijfelen.... 

Zou ik die afspraak beter niet afbellen, wat gaan ze me daar allemaal vertellen wat ik nog niet weet ...?

Maar ondanks mijn twijfels ben ik toch gegaan en gelukkig maar!

Gelukkig had ik een enorm bekwame en intelligente coach.  Het klikte meteen en na enkele sessies ben ik dan toch tot "INZICHT" gekomen.

Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die twijfelt aan zijn loopbaan, aan zichzelf, aan alles en soms ook aan iedereen ...

Er zijn me zovele weetjes, tips, suggesties aangereikt.  Door die loopbaanbegeleiding te volgen ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan en kan ik er weer volledig voor gaan.