Werk hervatten na kanker

Rentree - Werken na kanker

Terug gaan werken na kanker is geen evidentie. Veel mensen botsen op obstakels en zitten met vragen, twijfels en onzekerheden.
In Rentree gaan we samen op zoek naar antwoorden op die vragen.


Werknemers met kanker krijgen gratis de nodige ondersteuning bij hun werkhervatting of zoektocht naar een nieuwe, passende job.

Interesse? Bezoek de website www.rentree.eu of contacteer ons via het nr. 0487 90 74 80

 

Werkgevers die op zoek zijn naar ondersteuning bij individuele re-integratietrajecten van langdurig zieke werknemers en/of bij het afstemmen van hun beleid op de nieuwe re-integratie wetgeving nodigen wij graag uit voor onze opleiding en gratis consultancy 'Kom op voor werk bij kanker'.

In minder dan één jaar tijd werden we bij Pilz tweemaal geconfronteerd met medewerkers die de diagnose kanker kregen. Dit was een zware klap, in de eerste plaats voor de betrokken medewerker, maar ook voor het team en de organisatie.

Lees meer

 

Symposium rond kanker ‘Worden alle kankers behandelbaar? Van onderzoek tot hoop’

Het doel van het kankersymposium is om een breed doelpubliek van zorgverleners, artsen, onderzoekers, patiënten en een breed publiek te informeren rond de laatste trends en doorbraken in kankeronderzoek en –behandeling. Naast algemene sessies rond kanker in de voormiddag, zijn er in de namiddag parallelle sessies rond (i) borstkanker, (ii) darmkanker, en (iii) bloedkanker en kinderkanker; de dag wordt afgesloten met een paneldebat.

Dit symposium is een initiatief van ‘Cancer Research Institute Ghent’ CRIG, de stichting ‘Beautiful after Breast Cancer’, de stichting ‘vzw Stop Darmkanker’ en Turnstone Communications (Biovox).

Ook het UCBO zal aanwezig zijn op het congres om de brug te vormen naar werk.

Meer info

 

 

logo_KOTK_blauw2.jpglogo_rentree_20172.png