Gebruik je beeldvorming bij je materiaalonderzoek? Kom naar het iMATCH kick-off event op 19 mei

(31-03-2022) Het nieuwe IOF-platform iMATCH faciliteert onderzoekssamenwerkingen binnen de UGent en met de industrie om zo de volgende generatie complexe en multi-functionele ‘materials by design’ mogelijk te maken.

iMATCH, katalysator voor innovatief materiaalonderzoek aan de UGent

De Universiteit Gent biedt de combinatie van materiaalonderzoek van wereldklasse, ultramoderne beeldvormingsinfrastructuur en zeer actieve onderzoeksgroepen die zich bezighouden met methodeontwikkeling. De synergie die ontstaat door interdisciplinaire samenwerkingen tussen materiaalonderzoek, methodeontwikkeling (hardware en software) en industrie heeft de afgelopen jaren geleid tot vele succesvolle onderzoeksprojecten, spin-offs en serviceprojecten.

Het iMATCH-platform geeft die synergie een nog grotere boost geven door op te treden als verbindende schakel tussen academia en het bedrijfsleven, dat in toenemende mate de weg vindt naar de UGent voor dienstverlening en gezamenlijk materiaal onderzoek.

Op 19 mei organiseert iMATCH een lanceringsevent met interessante sprekers over valorisatie van materiaalonderzoek, waarin beeldvorming centraal staat. Met een interactieve brainstorm nodigt het iMATCH-team iedereen uit die geïnteresseerd is om betrokken te worden bij het platform. 

  • Registreer je hier!
  • Vragen? Neem contact op met platformcoördinator Arjen Mascini.