Samen staan we sterker

(13-01-2022) Regeren is vooruitzien. Emile de Girardin, Frans schrijver en politicus, wist het al in de 19de eeuw. Vandaag is het niet anders. Wil je weten hoe je het kersverse 2022 eindigt, dan moet je nu al plannen maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor!

Bij UGent TechTransfer en het Industrial Liaison Network staan we klaar om de academische wereld en de industrie ook dit jaar weer nauw te laten samenwerken. Want samen springen we verder en creëren we meer mogelijkheden. 

Dus heb je als onderzoeker ideeën om je onderzoek te vertalen in nieuwe producten of diensten? Of heb je als bedrijf plannen om een innovatie op de markt te brengen, maar moet dit eerst nog verder onderzocht worden? Neem dan zeker contact met ons op of neem een kijkje op www.ugent.be/techtransfer om te zien hoe we jou als bedrijf of als onderzoeker kunnen helpen en verder begeleiden! Met hernieuwde energie kijken we er bij UGent TechTransfer en het UGent IOF-team ook dit jaar weer naar uit om onderzoek te vertalen in nieuwe bedrijvigheid, innovatieve producten en diensten, en maatschappelijke oplossingen!