Chatsessie infodag Wetenschappen 2020

Door wie
Beata De Vliegher
beata.devliegher@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Chatsessie infodag Wetenschappen 2020

Op 6 juli plannen we een online-infodag van de Faculteit Wetenschappen via chatsessies. Er zal bij elke sessie een korte inleiding over de opleiding voorzien worden, waarna je via de chat vragen kan stellen aan professoren, assistenten, studenten,... van elk van onze bacheloropleidingen. Bij de sessie over onderwijsondersteuning staan de decaan, onderwijsdirecteur, studie- en trajectbegeleiders je graag te woord.

Voor elke opleiding zijn er twee sessies: om 16u en 18u. Is je keuze nog niet gemaakt en heb je vragen over meerdere opleidingen, dan kan je twee verschillende sessies volledig volgen, of je kan later inpikken bij een andere sessie. Je verlaat gewoon de ene sessie en vervoegt een andere. De sessie onderwijsondersteuning start om 17u.

Meer info en registratie vind je op de website.