Vacature geoloog diepe ondergrond - Vlaams Planbureau voor omgeving

(15-05-2020) Heb je een goede kennis van de Vlaamse ondergrond en de diepe ondergrond? Heb je een passie voor onderzoek met een gezonde kritische ingesteldheid? Dit is voor jou.

De functie in het kort

Heb je een goede kennis van de Vlaamse ondergrond en in het bijzonder ook van de diepe ondergrond (vanaf -500m t.o.v. TAW) en heb je een passie voor onderzoek met een gezonde kritische ingesteldheid? Dan is onderstaande vacature iets voor jou.

Je bent mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van geologische onderzoeksprojecten, de behandeling van opsporings- en winningsvergunningsaanvragen voor diepe ondergrondtoepassingen, de ontwikkeling van de Structuurvisie Diepe Ondergrond en de uitvoering van het Decreet Diepe Ondergrond in het algemeen.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde:

1)      Je hebt een masterdiploma geologie.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 4 maanden na uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Wat bieden we?

• Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op  https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen(opent in nieuw venster)

De werkplek

Departement Omgeving

Koning Albert II-Laan 20, Graaf De Ferraris, Brussel 1000 BEL

Routeplanner

Hoe solliciteren?

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Jurgen Brems

Solliciteer

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!

Vragen over de functie en procedure?

Vind alle info op de website van vlaanderen.be