Projectmedewerker grondwater Vlaanderen

(16-09-2021)

De functie in het kort

Wil je je graag inzetten in het kader van de droogteproblematiek in Vlaanderen? Heb je vanuit je opleiding of eerdere werkervaring inzicht in grondwaterproblematiek en voeling met de boor- en bemalingssector? Ben je doordrongen van “meten is weten” en schrikt sterk analytisch, zelfstandig en handhavend werk je niet af?

Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om binnen het Departement Omgeving mee te werken aan het verbeteren van de handhaafbaarheid van de boorsector.  Een sector die aan het begin staat van een doorgedreven professionalisering.

De functie kadert in de Blue Deal actie rond monitoring en slimme datasystemen waarbij Databank Ondergrond Vlaanderen verder wordt uitgebouwd.

Als projectmedewerker zet je je expertise in om alle bemalingen in beeld te krijgen en verder aan de slag te gaan met de boorsector om alle relevante datastromen m.b.t. bemalingen verder te stroomlijnen en te ondersteunen.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.</p

Wie zoeken we?

• Je hebt een masterdiploma
  •  Je hebt via opleiding of ervaring achtergrondkennis m.b.t. geologie, hydrogeologie, geotechniek en/of bouwkunde
  • Je hebt kennis van data-analyse technieken

Wat bieden we?

• Een voltijdse tewerkstelling tot 31/12/2022. Deze periode is mogelijk verlengbaar tot eind 2023 afhankelijk van de beschikbare budgetten. De vacature heeft de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

De werkplek

Departement Omgeving

Meerdere locaties in Vlaanderen

Hoe solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat! Solliciteren kan tot en met 30 september 2021.

Solliciteer nu

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Download documenten

Vragen over deze vacature?

Heidi Verkeyn

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!