Senior Projectingenieur bij HITA

(09-12-2020) HITA is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van diepe geothermie. Zo wenst HITA de natuurlijke warmte van de aarde te gebruiken om zowel industriële bedrijven als gemeentes te voorzien van duurzame energie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Senior Projectingenieur ben je de expert om nieuwe business cases uit te werken. Naast je rekentalent beschik je ook over een vlotte pen die je helpt om dossiers op te stellen. Je bent het aanspreekpunt zowel intern als extern voor optimalisaties, technische innovaties en investeringen door het aanbrengen van nieuwe ideeën en het onderzoeken van de technische en economische haalbaarheid. Na goedkeuring ben jij verantwoordelijk voor de algemene coördinatie van de projecten. Je volgt de effectieve installatie, test-runs en opstart op van investeringen en houdt administratief alles bij. Kortom: veel verantwoordelijkheid en een belangrijke rol bij de groei van het bedrijf!

Jouw Profiel?

Je hebt een ingenieursdiploma (bij voorkeur in de energietechnologieën) op zak en kan minstens een 10-tal jaar ervaring binnen project engineering voor de dag leggen. Je hebt all-round technische kennis, maar vooral je houdt van projecten vast te pakken van A tot Z. Daarnaast vind je ook motivatie in het opvolgen van verschillende projecten waarbij het houden van het overzicht cruciaal is. Je kunt zowel zelfstandig werken als in team. We zijn op zoek naar communicatieve, vlotte en overtuigende mensen voor deze rol!

Wat kan je verwachten?

HITA biedt een vooruitstrevende en inspirerende omgeving aan waarin je kan groeien en je skills kan aanscherpen. Je krijgt de kans om ervoor te zorgen dat bedrijven en gemeentes de noodzakelijke stap zetten naar een duurzame energievoorziening. Deel uitmaken van het HITA team betekent aan de basis liggen van de uitrol van diepe geothermie in Vlaanderen! Bovendien krijg je een mooie verloning en onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

 Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via mail naar geert.demeyer@hita.be.