Schrijf je in voor de Campus Cup en maak de faculteit Wetenschappen trots!

(15-10-2018)

Schrijf je in voor de Campus Cup!

De slimste studenten van Vlaanderen zitten aan de UGent, uiteraard. Maar in welke studierichting zitten deze studenten? Ongetwijfeld een studierichting uit onze faculteit!

Canvas gaat, samen met Otto-Jan Ham, op zoek naar de slimste studierichting van Vlaanderen.

Vanaf 1 oktober kunnen gemengde teams bestaande uit 4 studenten uit dezelfde richting zich inschrijven via de website van Canvas. Na de provinciale preselecties dit najaar nemen de beste teams het op het einde van het academiejaar tegen elkaar op.

Eén studierichting, uit één hogeschool of universiteit, zal dit ultieme tv-examen winnen en mag zich een jaar lang winnaar van de Campus Cup noemen.

Hou je van quizzen? Weet je alles over jouw studiegebied, en heb je ook een brede algemene kennis? Op zoek naar eeuwige roem, samen met je team?

Schrijf je in tot en met 15 november 2018 en maak ons trots!

Lees meer artikels over: