Prof. Peter Dawyndt genomineerd voor de Minervaonderscheiding voor onderwijs

(14-03-2018)

Op donderdag 22 maart 2018 worden de UGent-onderscheidingen voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening uitgereikt aan personeelsleden die een voorbeeld zijn van de grote inzet die aan de UGent te vinden is.

Prof. Peter Dawyndt (vakgroep Toegepaste Wiskunde, Informatica en Statistiek) werd genomineerd voor de Minervaonderscheiding voor onderwijs omwille van de inspirerende, toegankelijke en multidisciplinaire manier waarop hij zijn vakken doceert, en voor de ontwikkeling van het Dodona-platform, dat toelaat om het indienen en evalueren van programmeeroefeningen te automatiseren en studenten met relevante en kwaliteitsvolle oefeningen aanleert hoe ze 'mooi' (efficiënt, leesbaar en herbruikbaar) kunnen programmeren.

Lees meer artikels over: