Plechtige Proclamatie faculteit Wetenschappen 2017-2018

Glunderende gezichten op de Plechtige Proclamatie. (vergrote weergave)

Glunderende gezichten op de Plechtige Proclamatie.

(09-10-2018) Op zaterdag 6 oktober 2018 proclameerde de faculteit Wetenschappen maar liefst 297 kersverse Masters in Science en 122 Doctors in de Wetenschappen.

Decaan Isabel Van Driessche leidde voor het eerst de Plechtige Proclamatie in het UFO.

De plechtigheid werd opgeluisterd met lezingen, dankwoorden en muziek gebracht door het UGent alumni- en personeelsorkest Continuo, onder leiding van dr. Kevin Hendrickx.

297 nieuwe Masters in Science en 122 Doctors in de Wetenschappen werden geproclameerd, twaalf laureaten mochten prijzen in ontvangst nemen voor hun uitmuntende studieprestaties of proefschriften.

Bekijk hier de volledige fotoreportage op de Beeldbank van UGent.

Vicerector Mieke Van Herreweghe en decaan Isabel Van Driessche gingen de stoet van togati voor.

Het UGent alumni- en personeelsorkest Continuo luisterde de proclamatie op onder leiding van dr. Kevin Hendrickx.

Alle aanwezige geproclameerden en proclameerders.
Lees meer artikels over: