(31-10-2018)

RETHINK SCIENCE, inspiratie event rond innovatie en ondernemerschap in de wetenschappenDe Faculteit Wetenschappen en Durf Ondernemen slaan de handen in elkaar en lanceren op woensdag 21 november RETHINK SCIENCE om jullie een nieuwe blik te laten werpen op jullie sector.

Laat je inspireren door de verhalen van ondernemers en student-ondernemers die met hun wetenschappelijke kennis hun eigen weg zijn op gegaan om impact te creëren. Zo voorzien Hans Constandt, oprichter en CEO van ONTOFORCE en Tibbe Verschaffel, oprichter en CEO van Planet B​, jullie van een boeiende keynote, gevolgd door panel gesprekken met tal van andere (student-)ondernemers!

Registreer hier gratis!

Tot dan!