Schrijf je in voor de tweede editie van de Campus Cup en maak de faculteit Wetenschappen trots!

(07-10-2019) Oproep aan de studenten van de faculteit Wetenschappen om de eer van de faculteit te verdedigen in het tweede seizoen van de Campus Cup.

De slimste studenten van Vlaanderen zitten aan de UGent, dat is vorig jaar bewezen en we feliciteren nogmaals de faculteit Rechten en Criminologie met het binnenhalen van de Campus Cup.

Een nieuw academiejaar is een nieuwe kans op de felbegeerde trofee ... ook voor de faculteit Wetenschappen!

Vanaf 1 oktober kunnen gemengde teams bestaande uit 4 studenten uit dezelfde richting zich inschrijven via de website van Canvas. Na de provinciale preselecties dit najaar nemen de beste teams het op het einde van het academiejaar tegen elkaar op. Lees hier het wedstrijdreglement.

Hou je van quizzen? Weet je alles over jouw studiegebied, en heb je ook een brede algemene kennis? Op zoek naar eeuwige roem, samen met je team?

Schrijf je in tot en met 31 oktober 2019 en maak ons trots!

Lees meer artikels over: