Kom op 9 en 10 december 2019 naar de Wintermarkt der Wetenschappen!

(30-10-2019) Plant Your Campus op de Wintermarkt der Wetenschappen, ten voordele van de Warmste Week!

Wintermarkt der Wetenschappen

Liefste studenten, professoren en sympathisanten,

Na een geslaagde eerste editie is het dit jaar weer tijd om ons van onze warmste kant te laten zien. Daarom organiseren we dit jaar de 2de editie van de Wintermarkt der Wetenschappen! Met deze keer niet één maar twéé dagen waar je kan genieten van warmte, gezelligheid, sfeer, warme hapjes, drankjes en nog zoveel meer!

Op maandag 9 december om 16u openen we de wintermarkt met live muziek en vanaf 18u kan je komen genieten van een pintje dat met extra veel liefde door je favoriete prof wordt getapt tijdens de Proffentap!

Op dinsdag 10 december om 12u zetten we de Wintermarkt van de warmste faculteit weer verder! Live bands vullen de avond en om 19u is het tijd om je laatste zakgeld/gevulde portemonnee boven te halen om te bieden tijdens de Proffenverkoop, want ook dit jaar laten proffen en assistenten zich veilen voor het goede doel! Eindigen doen we met een knaller van een Après-ski party om nog een laatste keer dit semester het beste van jezelf te geven!

Deze hele Wintermarkt wordt georganiseerd ten voordele van de Warmste Week! Omdat het milieu ons als wetenschappers nauw aan het hart ligt, zal ons goede doel dan ook een zijn dat zich hiervoor inzet! Dit jaar willen we jullie graag betrekken bij de keuze van het goede doel; stemmen kan binnenkort!

De Wintermarkt der Wetenschappen wordt mogelijk gemaakt door:
- Wetenschapskringen // Chemica, GBK, Geologica, Geografica en WiNA
- Studentenraad Faculteit Wetenschappen // StuW
- Universiteit Gent
- Decanaat Faculteit Wetenschappen
- Vakgroepen Faculteit Wetenschappen

❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Dear students, professors and sympathizers,

After a successful first edition last year, we are proud to announce the second edition of the Wintermarket of Science! This time around it’s not only just one day, but we have two days full of warmth, joy, cosiness, hot snacks, drinks and so much more!

On Monday december 9th, we kick off the Wintermarket at 4pm with live music and at 6pm you can get served at the bar by your favorite professor during the ‘Proffentap’!

On Tuesday december 10th, the Wintermarket starts already at 12am! Continuous live music will fill the evening and at 7pm it's time to take your last pennies/filled wallet to bid during the ‘Proffenverkoop’! Professors and assistants will be auctioned for charity! We end this edition with an awesome Après-ski party to give it all you've got for the last time this semester!

This Wintermarket is organised for the ‘Warmste Week’. As scientists we care about the environment, that is why this year we would like to sponsor a charity who engages itself for this cause! Because we are all contributing, we would like to give the opportunity for us all to choose the charity we will sponsor! Voting will start soon!

De Wintermarket of Science is made possible by:
- Science Student Groups // Chemica, GBK, Geologica, Geografica en WiNA
- Student Council Faculty of Science // StuW