Mailinglists

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze toekomstige initiatieven en nieuwe edities van bestaande reeksen? Schrijf je in op onze mailing lists.

Wat?

Via een mailinglist wordt u als eerste op de hoogte gebracht zodra nieuwe initiatieven worden gelanceerd. Om een toevloed aan ongewenste berichten te vermijden is er voor elk topic een aparte mailinglist.

Het aantal berichten blijft beperkt tot een of hoogstens enkele berichten per mailinglist per jaar. Er worden geen bijlagen verstuurd via de mailinglist.

Hoe inschrijven?

Methode 1

Klik hieronder op de mailinglist rond het topic dat je interesseert. Een e-mailbericht wordt geopend. Het enige wat je hoeft te doen is de e-mail versturen.

Methode 2

Lukt bovenstaande manier niet, dan kan je ook zelf een e-mail sturen naar listserv@lists.ugent.be met als titel subscribe naamlijst waarbij je het woord naamlijst vervangt door een van onderstaande mailinglists. Het bericht zelf laat je verder blanco.

Voorbeeld: Om in te schrijven op de mailinglist rond de opleidingsreeks Data-analyse stuur je een e-mail met subscribe dataanalysis in de titel.

Mailinglists

  • - informatie over de jaarlijkse en modulair opgebouwde opleidingsreeks rond statistiek, data-analyse en methodiek
  • - informatie over het jaarlijks aanbod van nascholingen voor leerkrachten wetenschappen in het secundair onderwijs
  • - informatie over de jaarlijkse reeks gratis voordrachten waarin onderzoekers van onze faculteit hun onderzoek komen toelichten op een toegankelijke manier voor een breed publiek. Deze voordrachten staan open voor iedereen met een gezonde dosis interesse in wetenschappen.

Hoe uitschrijven?

Je kan zich op elk moment zelf uitschrijven uit een mailinglist.

Methode 1

Klik hieronder op de mailinglist waarvan je wil uitschrijven. Een e-mailbericht wordt geopend. Het enige wat je hoeft te doen is de e-mail versturen.

Methode 2

Stuur hiertoe een e-mail naar listserv@lists.ugent.be met als titel unsubscribe naamlijst, waarbij u het woord naamlijst vervangt door de naam van de mailinglist uit bovenstaande lijst. Het bericht zelf laat u verder blanco.

Voorbeeld: Om geen verdere informatie te ontvangen over de nascholingen voor leerkrachten stuur je een e-mail naar listserv@lists.ugent.be met unsubscribe wetenschappen in de titel.

Je moet dit bericht versturen vanaf het e-mailadres waarmee je je oorspronkelijk hebt ingeschreven.