Microcredentials

Microcredentials zijn korte opleidingstrajecten om specifieke competenties te verwerven en zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Onze academie biedt op dit moment de volgende microcredentials aan.

Inschrijven voor een microcredential is enkel mogelijk via de centrale UGent-administratie, niet bij onze academie.

Wat?

Microcredentials zijn eerder korte opleidingstrajecten om specifieke competenties te verwerven. Ze zijn:

  • Gepersonaliseerd: Je stippelt zelf je traject uit gebaseerd op je interesses, ambities, mogelijke tekorten in je vaardigheden en je specifieke noden.
  • Flexibel: De meeste van onze initiatieven gaan 's avonds door. Dit laat je toe om ze te combineren met je werk. Verder bieden wij ook mogelijkheden voor 'blended learning'.
  • Op prestatie gebaseerd: Een microcredential verwerf je nadat je hebt aangetoond dat je de behandelde onderwerpen beheerst en correct kan toepassen en niet enkel door aanwezig te zijn tijdens de lessen. Je ontvangt een credential pas nadat je bent geslaagd voor een individueel project en/of examen.

Momenteel heeft onze academie (IPVW-ICES) volgende microcredentials op het programma staan:

1. Sterren en Planeten

Tuur jij regelmatig naar de nachtelijke hemel? Ben je lid van een sterrenwacht? Volg je de persberichten van NASA en ESA? Hou je van science fiction? Dan is deze opleiding iets voor jou! Tijdens een ruimtereis van elf weken word je ondergedompeld in het buitenaardse. Atmosferen, exoplaneten, sterstructuren, hemelmechanica en meer: het komt allemaal aan bod. Deze opleiding start op 13 februari 2023.

Lees meer...

2. Design and Analysis of Randomized Clinial Trials

Lees meer (EN)...

3. Data Analysis in R: Basics and Beyond

Lees meer (EN)...

4. Applied Statistics: from Basics to Regression Modelling

Lees meer (EN)...

Ugain

Ook onze zusteracademie Ugain (UGent Academie voor Ingenieurs) biedt microcredentials aan. Lees meer...