Contactinformatie

Adres

Onderzoeksgroep Cliffordanalyse

Vakgroep Elektronica en Informatiesystemen

Universiteit Gent

Krijgslaan 281, Gebouw S8

3rd verdieping, vleugel B3

9000 Gent, België

Telefoon en fax

telefoon: +32 9 264 49 53 (secretariaat)

fax: +32 9 264 49 87

Hoe ons te bereiken?

MET DE TREIN (NMBS)

Het is een wandeling van 15 minuten van het station Gent-Sint-Pieters naar ons gebouw, dat gelegen is op de "Campus Sterre". Wanneer je het station verlaat langs de achterzijde, ga je naar rechts (Sint-Denijslaan) en neem je de eerste straat links (Voskenslaan). Vervolg je weg langs deze straat tot je uitkomt bij een grote rotonde. Aan de overzijde van deze rotonde bevindt zich de campus. Steek de rotonde over. Het gebouw met 3 vleugels op je rechterzijde nadat je de rotonde hebt overgestoken is gebouw S8.

MET DE AUTO

Komende van de E-40 Oostende-Brussel

Verlaat de snelweg aan de uitrit 'Sint-Denijs-Westrem afrit 14'. Vervolg je weg op de Kortrijksesteenweg tot je aan een grote, licht verhoogde rotonde komt. Neem de tweede uitrit aan deze rotonde (Krijgslaan). Aan je rechterzijde zie je de campus. Vervolg je weg op de Krijgslaan. Sla rechts af aan de volgende verkeerslichten en rij onmiddellijk rechts de campus op door de open witte poort. Rij voorbij de slagboom (deze gaat automatisch open) en vervolg je weg tot aan de andere zijde van de campus waar je een gebouw ziet met 3 vleugels. Dit is S8.

Komende van de E-17 Rijsel-Antwerpen

Verlaat de snelweg aan 'Gent U.Z. uitrit 9'. Rij richting 'Universitair Ziekenhuis' tot je aan verkeerslichten komt (je passeert eerst een rotonde waar je rechtdoor rijdt). Sla links af en volg de 'De Pintelaan'. Rij voorbij 2 verkeerslichten. Een paar honderd meter voor de volgende verkeerslichten kan je rechts de campus oprijden (de slagboom opent automatisch). Rij verder rechtdoor en op je rechterzijde zie je even verder gebouw S8 dat uit 3 vleugels bestaat.

Kaart