FEB alumni

Alumnidatabank

Via de alumnidatabank van de UGent kom je opnieuw in contact met je vroegere studiegenoten en ontdek je waar ze na hun studies beland zijn. Handig om oude vriendschappen nieuw leven in te blazen!

Bovendien ontvang je uitnodigingen voor talrijke alumni-activiteiten en blijf je op de hoogte van wat reilt en zeilt aan de UGent en de faculteit waar je afgestudeerd bent.

Sluit je aan bij het alumninetwerk en registreer je op de alumnidatabank. Als alumnus van de UGent kan je je eigen infofiche beheren, updaten en afschermen zoals je het zelf wenst.

Meld je aan op de UGent-alumnidatabank en ontdek zelf de mogelijkheden!

 

FEB alumni

FEB alumni is de officiële alumnivereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Via verschillende activiteiten blijven alumni in contact met studiegenoten en kunnen ze contacten leggen met collega-economisten. Check hun activiteiten op de website en LinkedIn pagina.

Registreer je op de alumnidatabank en vraag een lidmaatschap aan bij FEB alumni. Je ontvangt dan alle instructies om je lidmaatschap te bevestigen. Je voordelenkaart ontvang je iets later in je brievenbus.

 

Als FEB alumni lid:

  • ontvangt je 3x per jaar het FEB alumni magazine met nieuws van zowel alumni, als van de faculteit.
  • krijg je korting in de UGent-restaurants.
  • kan je goedkoper gebruik maken van de sportaccommodaties van UGent en inschrijven voor de lessen die er georganiseerd worden.
  • ben je gratis lid van de Universiteitsbibliotheek en ontleenfaciliteiten in een aantal facultaire bibliotheken.
  • krijg je korting op online aankopen bij de UGent-shop.
  • krijg je korting in Film-plateau/KASKcinema, uitgeverij Lannoo, Music Hall en Sanoma Media.

FEB alumni magazine

Driemaandelijks magazine met artikels over de economische actualiteit, interviews met top-alumni, nieuws over de faculteit, etc.

  • oplage: +/- 2.500 exemplaren
  • publicatie: september, januari, mei

Wenst u het magazine gratis te ontvangen? Of wenst u te adverteren? Contacteer info@febalumni.be.

FEB alumni zoekt

FEB alumni breidt haar team uit. Organiseer je graag bedrijfsbezoeken, zet je graag marketing campagnes op of bied je graag ondersteuning op verschillende vlakken? Mail naar info@febalumni.be en kom af op onze volgende bijeenkomst!

FEBalumni zoekt.PNG