Reik een prijs uit op de proclamaties

Draag via je bedrijf bij tot ons innoverend onderzoek en kwalitatief onderwijs door een verdienstelijke student te steunen.

Het is een jarenlange traditie dat ondernemingen en vakorganisaties op de plechtige proclamaties van de faculteit Economie en Bedrijfskunde prijzen uitreiken aan verdienstelijke studenten. Niet alleen waardeert de facultaire gemeenschap dit gebaar ten zeerste, voor de gelauwerde student betekent een prijs een hele eer. De prijzen zijn een teken van waardering van het bedrijfsleven voor de opleidingen en de studieresultaten van onze studenten.

 

Hieronder vindt u drie uitgewerkte partnership bundels. Steeds inbegrepen is een geldprijs t.w.v. 200 euro (of 2x 200 euro), overhandigt aan de laureaat door een vertegenwoordiger van uw bedrijf tijdens de proclamatie. De naam van uw organisatie komt ook op ons alumniplatform Infinitum.

Bijkomende opties zijn een elektronische mailing naar alle huidige laatstejaarsstudenten (1.200 bestemmelingen), en een gepersonaliseerde advertentie in het facultair alumni magazine (1/1 pg. binnenkaft).

Partner

€ 250

Extended Partner

€ 375

Exclusive Partner

€ 1.350*

Geldprijs verdienstelijke student

t.w.v. 200 eur

t.w.v. 200 eur

t.w.v. 2x 200 eur

Vermelding naam op alumniplatform

X

X

X

Gepersonaliseerde advertentie in magazine

(1/1 pg. binnenkaft) of in briefzending (max. A4)

 

 

X

Mailing naar alle laatstejaarsstudenten (1.200)

 

1

2

* Beperkt tot 3 organisaties per academiejaar

Meer info? Contacteer Nina Hovaert en Viktor De Mulder via  .