Boeken en cursussen

Meer info over het aankopen van boeken en cursussen aan de FEB

De boeken- en cursussenverkoop voor alle opleidingen aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde wordt gezamenlijk georganiseerd door de facultaire studentenverenigingen VEK en Moeder Lies.

Boeken- en cursuslijst

Alle boeken- en cursussenlijsten kan je terugvinden in de map ‘Documenten’ op de Ufora-cursussite ‘FX00004 Boekenverkoop FEB / Textbook sale FEB’, alsook op de website van VEK en Moeder Lies.

De lijsten worden gepubliceerd in de loop van september. Houd je UGent-mailbox en Ufora in de gaten. De laatste updates vind je terug bij ‘Aankondigingen’.

Locatie

De boekenverkoop vindt plaats in de Foyer (grote open ruimte op niveau -1) op campus Tweekerken, Tweekerkenstraat 2, 9000 Gent.

Openingsuren

Bekijk de openingsuren voor de boeken- en cursussenverkoop online op de Ufora-cursus ‘FX00004 Boekenverkoop FEB / Textbook sale FEB’. Daarnaast zullen de studentenverenigingen ook aankondigingen plaatsen in de Facebook-groep van jouw opleiding.

De verkoopmomenten worden afgestemd op de lessenroosters.

Tijdens de vakantiecursus boekhouden (week van 16 september) en aansluitend op de introductiedag worden de eerste boeken- en cursussenverkopen georganiseerd voor de eerstejaarsstudenten. Meer informatie hierover volgt op de Ufora-cursussite en op de websites van VEK en Moeder Lies.

Registratie - lidkaart kopen

Als je je registreert als lid bij de studentenverenigingen Moeder Lies en VEK geniet je van een extra voordelig tarief bij de boeken- en cursussenverkoop, en krijg je er allerhande kortingen bovenop. Lid worden is eenvoudig en doe je door je online te registreren, maar is niet verplicht om je boeken en cursussen aan te kopen. Jouw lidkaart haal je af samen met jouw boekenpakket.

Registreer online: URL www.economiegent.be/boeken

Boeken bestellen

Vergeet niet om vooraf jouw boeken en cursussen te bestellen via de website www.fkgent.be/fkbooks. Stel zelf jouw boekenpakket samen en bevestig jouw keuze. Betalen doe je pas wanneer je jouw boeken afhaalt.

Vragen?

Mail naar