Boeken en cursussen

Meer info over het aankopen van boeken en cursussen aan de FEB

De boeken- en cursussenverkoop voor alle opleidingen aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde wordt gezamenlijk georganiseerd door de facultaire studentenverenigingen VEK en Moeder Lies.

1. Registratie boekenverkoop - FEB-lidkaart kopen

Om je boeken en cursussen aan te kopen, dien je je eerst te registreren op de website van de boekenverkoop. Bij de registratie zal je kunnen aangeven of je een FEB-lidkaart wenst aan te kopen. Met deze lidkaart geniet je van een extra voordelig tarief bij de boeken- en cursussenverkoop, en krijg je er allerhande kortingen bovenop. Jouw lidkaart haal je af samen met jouw boekenpakket.

Registreer je online!

2. Boeken- en cursussenlijst

Alle boeken- en cursussenlijsten kan je terugvinden op de website van de boekenverkoop alsook in de map 'Documenten' op de Ufora-cursussite 'FX00004 Boekenverkoop FEB / Textbook sale FEB'. Meer info over Ufora.

3. Boekenverkoop

  • Nieuwe student? Tijdens de introductiedag zal je je boeken kunnen bestellen en afhalen. Vergeet je echter niet op voorhand te registreren op de website van de boekenverkoop.
  • Was je vorig jaar al ingeschreven aan onze faculteit? Registreer je op de website van de boekenverkoop en check jouw boeken- en cursussenlijst en de verkoopmomenten op de Ufora-cursus 'FX00004 Boekenverkoop FEB / Textbook sale FEB'.

Locatie?

Foyer Campus Tweekerken

Vragen?

Mail naar