Introductiedagen

Tijdens de introductiedag maak je kennis met de faculteit, de leslokalen, je medestudenten, de studentenbegeleiding, enz. Je krijgt er bovendien veel praktische informatie waardoor je goed geïnformeerd naar je eerste les kunt gaan (cursussen, handboeken, lessenrooster, groepsindeling, practica, oefeningen, enz.). Mis de introductiedag niet!

De introductiedagen voor academiejaar 2021-2022 zullen plaatsvinden in de week van 20 t.e.m. 24 september 2021.

  Online inschrijven voor de introductiedag is verplicht. De exacte data en online inschrijvingstool zijn beschikbaar vanaf 1 juli 2021. De introductiedag duurt ongeveer een halve dag.

  Introductiebrochure

  De introductiebrochure bundelt alle praktische informatie die je nodig hebt om vlot te starten aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde en is een goede voorbereiding op de introductiedag. Het is nog steeds in je eigen belang om de introductiedag bij te wonen, want dan worden o.a. de lessenroosters en de groepsverdeling toegelicht.

   Download de introductiebrochure 'Wegwijs op de FEB - 2021-2022' vanaf 1 september 2021.

   Deze brochure bevat heel wat praktische informatie om vlot te starten in je nieuwe opleiding. Het is raadzaam om je introductiebrochure mee te brengen naar de introductiedag (digitaal op je smartphone/tablet/laptop/... of op papier).