Introductiedagen

Tijdens de introductiedag maak je kennis met de faculteit, de leslokalen, je medestudenten, de studentenbegeleiding, enz. Je krijgt er bovendien veel praktische informatie waardoor je goed geïnformeerd naar je eerste les kunt gaan (cursussen, handboeken, lessenrooster, groepsindeling, practica, oefeningen, enz.). Mis de introductiedag niet!

De introductiedagen voor academiejaar 2022-2023 zullen plaatsvinden in de week van 19 t.e.m. 23 september 2021.

Opgelet! De verdeling van de introductiedagen kan nog wijzigen. 
  • 20-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in het schakel- en voorbereidingsprogramma Bestuurskunde en publiek management, Business Economics, Business Engineering, Economics en Handeswetenschappen 
  • 21-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in eerste bachelor Bestuurskunde en publiek management 
  • 22-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in eerste bachelor Handelswetenschappen (>> Breng je taalkeuze in Oasis in orde voor de introductiedag!)
  • 23-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in eerste gemeenschappelijke bachelor Economische wetenschappen, Toegepaste economische wetenschappen en Handelsingenieur 
Online inschrijven voor de introductiedag is verplicht. De introductiedag duurt ongeveer een halve dag. 
Inschrijven is mogelijk vanaf begin september. 
Nieuwe studenten in eerste bachelor Handelswetenschappen die ook de vakantiecursus boekhouden volgen (29-09-2022 t.e.m. 22-09-2022) zullen dit perfect en zonder overlap kunnen combineren met de introductiedag.

Introductiebrochure

De introductiebrochure bundelt alle praktische informatie die je nodig hebt om vlot te starten aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde en is een goede voorbereiding op de introductiedag. Het is nog steeds in je eigen belang om de introductiedag bij te wonen, want dan worden o.a. de lessenroosters en de groepsverdeling toegelicht.

    Deze brochure bevat heel wat praktische informatie om vlot te starten in je nieuwe opleiding. Het is raadzaam om je introductiebrochure mee te brengen naar de introductiedag (digitaal op je smartphone/tablet/laptop/... of op papier).