Hoeveel kost een wooneenheid?

Huurprijs

Type Kamer Studio  Flat (**)
Standaard huurprijs € 284 € 445 € 527
Huurprijs bijna-beurs (*) € 183 € 246 € 527
Huurprijs beursstudent (*) € 163 € 326 € 527

(*) na aftrek HUURVERMINDERING, uitsluitend mogelijk voor (bijna-)beursgerechtigden.

(**) Een huurvermindering wordt niet toegekend aan bewoners van onze flat voor koppels.

Wat is er in de maandelijkse huurprijs inbegrepen?

• de basishuur van de wooneenheid
  • het verbruik van elektriciteit, water en verwarming
  • het gebruik van internet (en telefonie en/of teledistributie, indien voorzien)
  • Wifi in de gemeenschapsruimtes (ontspanningsruimte, studeerzaal, solarium...)
  • het poetsen van de gemeenschappelijke delen
  • aanvullende brandverzekering
  • 24/7 permanentiedienst

Waarborg

De waarborg wordt gefactureerd bij de 1e maand huur. Het bedrag kan aangewend worden voor het dekken van alle verplichtingen van de huurder.

Voor een kamer of studio bedraagt dit 160 euro, voor een flat 370 euro.

De terugbetaling, bij definitief vertrek, gebeurt 4 tot 8 weken na einddatum van het origineel huurcontract, op het rekeningnummer vermeld in Oasis.
Corrigeer tijdig, indien nodig.

Type Kamer  Kamer+  Studio  Flat (**)
Standaard huurprijs € 298 € 402 € 462 € 533
Huurprijs bijna-beurs (*) € 195 € 299 € 361 € 533
Huurprijs beursstudent (*) € 175 € 279 € 341 € 533

Wat is er in de maandelijkse huurprijs inbegrepen?

• de basishuur van de wooneenheid (bekijk de omschrijving van elke wooneenheid)
  • het verbruik van elektriciteit, water en verwarming
  • het gebruik van internet in de kamer via de kabel en wifi
  • wifi in de gemeenschapsruimtes (ontspanningsruimte, studeerzaal, solarium...)
  • het poetsen van de gemeenschappelijke delen
  • aanvullende brandverzekering
  • 24/7 permanentiedienst

Waarborg

Voor een kamer of studio bedraagt dit 160 euro, voor een flat 370 euro.

Corrigeer tijdig, indien nodig.

Huurfactuur

De huurfactuur wordt elke maand via e-mail verzonden naar jouw UGent e-mailadres. Je kan in Oasis eigenhandig  een extra e-mailadres toevoegen.

Je betaalt d.m.v. overschrijving of domiciliëring.

Wens je je betalingen te checken? Dit kan heel eenvoudig. In Oasis, onder de rubriek 'financieel', vind je, in de linkerkolom, een 'stand van zaken' van al je facturen.

Vragen?

Mail naar  vanuit jouw UGent e-mailadres of met vermelding van jouw studentennummer.

Meer informatie?