Studentenjobs

  • Voor alle UGent-studenten die het financieel wat moeilijk hebben is er de Sociale Dienst.

    Je moet je inschrijvingsgeld betalen, je hebt boeken nodig, je moet een laptop aanschaffen, je moet zelf werken voor je studies en je vindt geen job…. Laat je hierdoor aan het begin van het academiejaar niet met stress opzadelen.

    Bij de Sociale Dienst zijn er allerlei mogelijkheden van studiefinanciering en je kan ook een voorschot krijgen op je studietoelage van de Vlaamse overheid.

    Bekijk hier de mogelijkheden: https://www.ugent.be/student/nl/administratie/sociale-dienst of stuur een mail:
  • #Covid19 update: er werd door de Federale Regering bepaald dat je gewerkte uren in de periode 1 april tot 30 juni 2020 niet moet meetellen in je 475u RSZ-vrije arbeid. Zo heb je dit jaar meer uren die je RSZ-vrij kunt werken. Je groeipakket blijft zo ook gevrijwaard, zelfs al werk je meer dan 80u per maand.
  • Ben je niet helemaal zeker wat je wel of niet mag tijdens deze periode?  De video op www.stad.gent/corona toont je de belangrijkste richtlijnen.
  • Check onze Facebookpagina voor mogelijke jobs buiten de Universiteit: 

Contact

Het is niet mogelijk om langs te komen bij de Jobdienst. Voor jouw en onze veiligheid. Wij blijven wel op post en zijn uitsluitend bereikbaar via mail en telefoon. Je kan ons bereiken via of via 09 264 70 74 (onbereikbaar tussen 20/7 en 23/8).

Wanneer je nog een contract moet tekenen, mail of bel je ons ook. Best niet mee wachten. We hebben een noodprocedure ontwikkeld.

Jobdienst UGent
Tomas Swalens en Robert Mendonck
Sint-Pietersnieuwstraat 45 - we zijn verhuisd!
9000 Gent

09 264 70 74 (onbereikbaar tijdens lock-downs)

 

Volg ons op Facebook