Studentenjobs

 • De databank van de Jobdienst werd leeggemaakt om klaar te zijn tegen begin academiejaar. Ben je nog student en wens je nog te werken? Schrijf je dan opnieuw in via link: https://oasis.ugent.be/oasis-web/registratie
  Studeer je af? Dan wensen we je veel succes in je verder leven en loopbaan.
 • Goed nieuws! De Jobdienst is terug open, we werken weer op kantoor. Ons bezoeken kan nog niet, maar je kan ons wel bellen en dat op nummer 09-264 70 74
 • Voor alle UGent-studenten die het financieel wat moeilijk hebben is er de Sociale Dienst.

  Je moet je inschrijvingsgeld betalen, je hebt boeken nodig, je moet een laptop aanschaffen, je moet zelf werken voor je studies en je vindt geen job…. Laat je hierdoor aan het begin van het academiejaar niet met stress opzadelen.

  Bij de Sociale Dienst zijn er allerlei mogelijkheden van studiefinanciering en je kan ook een voorschot krijgen op je studietoelage van de Vlaamse overheid.

  Bekijk hier de mogelijkheden: https://www.ugent.be/student/nl/administratie/sociale-dienst of stuur een mail:
 • #Covid19 update: er werd door de Federale Regering bepaald dat je gewerkte uren in de zorg of het onderwijs in de periode 1 januari tot 30 september 2021 niet moet meetellen in je 475u RSZ-vrije arbeid. Zo heb je dit jaar meer uren die je RSZ-vrij kunt werken. Je groeipakket blijft zo ook gevrijwaard, zelfs al werk je meer dan 80u per maand.
 • Ben je niet helemaal zeker wat je wel of niet mag tijdens deze periode?  De video op www.stad.gent/corona toont je de belangrijkste richtlijnen.
 • Check onze Facebookpagina voor mogelijke jobs buiten de Universiteit: 

Contact

Het is niet mogelijk om langs te komen bij de Jobdienst. Voor jouw en onze veiligheid. Wij blijven wel op post en zijn uitsluitend bereikbaar via mail en telefoon. Je kan ons bereiken via of via 09 264 70 74 .

Jobdienst UGent
Tomas Swalens en Robert Mendonck
Sint-Pietersnieuwstraat 45 
9000 Gent

09 264 70 74 

 

Volg ons op Facebook