Inschrijven bij de jobdienst

Wil je werken via de Jobdienst, dan moet je je inschrijven.

Je kan je inschrijven bij de Jobdienst als je ingeschreven bent aan een instelling van de Associatie Universiteit Gent (Arteveldehogeschool, Hogeschool Gent, Hogeschool West-Vlaanderen en Universiteit Gent).

Als UGent-student kan je je onmiddellijk online (her)inschrijven via Oasis: https://oasis.ugent.be/oasis-web/registratie

.Je logt in met je UGent-account .

  • Als Hogeschoolstudent AUGent kan je alleen ook inschrijven via https://oasis.ugent.be/oasis-web/registratie maar je dient wel langs te komen bij de Jobdienst (zie adres onderaan) om je inschrijving te valideren. Breng zeker je studenten-, identiteits- en bankkaart mee.
  • Als student afkomstig uit de E.E.R. moet je ingeschreven zijn bij de Dienst Vreemdelingenzaken van de Stad Gent. Je krijgt er een verblijfskaart met rijksregisternummer, daarna kan je verder inschrijven bij de Jobdienst.
  • Als buitenlands student (niet E.E.R.) moet je beschikken over een verblijfskaart met erop de vermelding dat je beperkte of onbeperkte toegang hebt tot de arbeidsmarkt.
  • Doctoraatsstudenten (met of zonder beurs) kunnen niet inschrijven bij de Jobdienst.
De databank wordt jaarlijks leeggemaakt rond 15 augustus. Wie het volgende academiejaar wil blijven werken, moet opnieuw aanmelden via: https://oasis.ugent.be/oasis-web/registratie Controleer eveneens je gegevens op volledigheid. Problemen met je herinschrijving? Mail naar jobdienst@ugent.be of bel 09 264 70 74.

Je kan je inschrijvingsgegevens steeds online raadplegen en wijzigen. Heb je om financiële of sociale redenen dringend een job nodig, dan kan de Jobdienst je prioriteit geven voor de jobs binnen de UGent. Je moet dit dan wel aangeven bij je inschrijving. Bovendien raden wij je aan om dan de Jobdienst persoonlijk te contacteren.

Als prioritair student krijg je via de Jobdienst ook voorrang voor de jobs in de studentenrestaurants, de studentenhomes en restaurant Het Pand.  Dit zijn jobs van minstens 3 maanden. Voor het einde van elk trimester wordt je per mail (UGent mail) door de Jobdienst uitgenodigd om voor deze jobs je kandidatuur te stellen.

Je kan eveneens een prioriteit bekomen via de Sociale Dienst voor Studenten

Alle andere jobs worden via het internet bekendgemaakt en kan je steeds zelf raadplegen. Over dringende of interessante jobs informeren wij je ook via sms. In de databank werkaanbiedingen vind je een overzicht van alle jobaanbiedingen, onderverdeeld naar:

  • jobs bij de UGent
  • jobs bij privéwerkgevers: JOS-systeem

Heel dringende jobs worden gepost op onze Facebookpagina.

Contact

Jobdienst voor studenten

Jobbemiddeling en contracten
Sint-Pietersnieuwstraat 47
9000 Gent

Robert Mendonck
tel. 09 264 70 74
jobdienst@ugent.be

Openingsuren: elke werkdag van 9u tot 12u en van 13:30u tot 16:30u.