Online (her)inschrijven

Inschrijven bij de Jobdienst? Moet dat dan? Best wel, want anders kan je niet werken binnen de diensten van de UGent, kan je onze vacaturedatabank niet raadplegen en kan je niet genieten van de service die wij ingeschreven (job)studenten bieden.

Aan de hand van jouw inschrijvingsgegevens kunnen wij eveneens je prioriteit bepalen: we kijken of je al dan niet dringend een job nodig hebt en wij je eventueel voorrang kunnen geven voor bepaalde jobs binnen de UGent.

Je kan je gedurende gans het academiejaar inschrijven als jobstudent. Van zodra je ingeschreven bent, blijft je inschrijving geldig voor de rest van het academiejaar en kan je de gegevens die je doorgegeven hebt zo vaak raadplegen en wijzigen als je zelf wil.

Alle ingeschreven studenten worden automatisch uitgenodigd  om hun inschrijving te hernieuwen voor het volgende academiejaar. Het hernieuwen van de inschrijving moet jaarlijks gebeuren vanaf 15 augustus.

De studenten die ingeschreven zijn worden door de Jobdienst voor het einde van elk trimester automatisch uitgenodigd om hun kandidatuur te stellen voor de jobs binnen de universitaire restaurants of in de universitaire homes. Alle andere jobs worden via het Internet bekendgemaakt en kan je steeds zelf raadplegen.

Om deze applicatie te kunnen gebruiken moet je eerst aanloggen. UGent studenten gebruiken daartoe hun emailaccount en paswoord. Niet-UGent-studenten dienen zich te registreren via de Jobdienst.

 Let wel! Onze databank is een beetje verouderd, we vragen bijvoorbeeld je bankrekeningnummer en je SIS-kaartnummer.

Je bankrekeningnummer is je IBAN-code zonder de BE en de twee eerste cijfers

Als SIS-kaartnummer gebruik je standaard 0000000097.

Schrijf je nu in!