Ondersteuning

Een uitwisseling brengt een aantal uitdagingen met zich mee, zowel op het vlak van administratieve voorbereiding als op persoonlijk vlak. Een team van facultaire medewerkers en medewerkers van de afdeling Internationalisering helpt je op weg met infosessies, events en persoonlijke begeleiding.

Infosessies Welcome Abroad

Tijdens de Welcome Abroad infosessies kom je alles te weten over een waaier aan internationale mogelijkheden.

Interculturele voorbereiding

Benieuwd hoe studenten die je vooraf gingen het stelden? Wij lieten hen aan het woord en hun ervaring kan jou helpen in je voorbereiding.

International Support Team

Het International Support Team van de afdeling Internationalisering is het centrale aanspreekpunt voor uitwisselingsstudenten. Ze staan steeds voor je klaar tijdens je voorbereiding, wanneer je in het buitenland verblijft en nadat je terugkwam van je uitwisseling.

Facultaire medeweker internationalisering

De facultaire medewerkers internationalisering zijn je aanspreekpunt op de faculteit voor alle academische aspecten van je uitwisseling. Ze informeren je over mogelijke bestemmingen, procedures, hoe een uitwisseling in te passen in je opleiding… Ze werken nauw samen met het International Support Team en helpen je stap voor stap op weg.