Kandideren voor het FEB Student Excellence Programme

Jaarlijks biedt de faculteit Economie en Bedrijfskunde aan een select groepje van een dertigtal studenten de unieke ervaring als student-assistent te kunnen deelnemen aan het FEB Student Excellence Programme.

Selectieproces

De selectie voor dit programma gebeurt in twee stappen.

  1. In een eerste stap selecteert de faculteit een zestigtal studenten op basis van hun uitstekende studieresultaten. Enkel de studenten op deze longlist kunnen kandideren voor het programma. Deze studenten worden hiervan persoonlijk per e-mail op de hoogte gesteld in mei.
  2. In de tweede stap worden uit de ingediende kandidaturen maximaal dertig student-assistenten geselecteerd en wordt hun individueel programma samengesteld op basis van hun voorgestelde programmavoorkeuren en curriculum vitae, van de volgorde van kandidatuurinzendingen en van de beschikbaarheid van activiteiten.

Individueel programma

Naast enkele gemeenschappelijke activiteiten zal elke student-assistent een individueel programma aan activiteiten kunnen opnemen. Bij het kandideren kan je aangeven welke activiteiten uit de catalogus jouw voorkeur wegdragen. Op basis van deze voorkeuren zal de selectiecommissie aan elke student-assistent een individueel programma van 75 u. toewijzen.

Raadpleeg de lijst met activiteiten

Kandideren

De longlist-studenten kunnen hun kandidatuur indienen aan de hand van een aanmeldingsformulier. In dit formulier geven de kandidaten, naast hun voorkeur voor activiteiten, ook hun curriculum vitae.

Het aanmeldingsformulier moet ten laatste op maandag 29 mei 2023 gemaild worden naar .

Infosessie

Indien je gepreselecteerd bent in de longlist zal je persoonlijk uitgenodigd worden voor een infosessie.

Contact

Damien Decorte

programmacoördinator