Inschrijven voor losse vakken met een UGent account

Info over inschrijven of herinschrijven voor "losse vakken" aan de FEB in een creditcontract wanneer men reeds over een UGent account beschikt.

Stappenplan

Hieronder een beknopt stappenplan tot inschrijven voor vakken in creditcontract aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Let op: enkel vakken waarvan de code begint met de letter F, kunnen opgenomen worden binnen een creditcontractinschrijving aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde. Indien je vakken wil volgen waarvan de cursuscode begin met een andere letter, dan moet je aan de betreffende faculteit inschrijven. Raadpleeg de lijst met letters en faculteiten.

 

Inschrijven voor een creditcontract doe je via onderstaand stappenplan. De volledige gedetailleerde OASIS-handleiding kan je hier raadplegen.

 

 1. Log in op OASIS
 2. Linkermenu: Algemeen - Inschrijven
 3. Klik op de knop nieuwe inschrijvingsaanvraag aanmaken.
 4. Klik op inschrijvingsaanvraag aanmaken voor een creditcontract.
 5. Je ziet vervolgens een scherm met jouw voorgeschiedenis. Klik op de knop volgende.
 6. Kies het academiejaar en de faculteit waarbij je wil inschrijven in creditcontract. Vul alle velden correct in.
 7. Klik op de knop bewaar en ga verder.
 8. Je moet je akkoord verklaren met een aantal bepalingen vooraleer je de inschrijving kan bevestigen. Lees deze teksten zorgvuldig en vink ze vervolgens aan.
 9. Klik op de knop Inschrijving bevestigen.
 10. Bevestig de inschrijving nogmaals.
 11. Keer terug naar de pagina met het overzicht van je inschrijvingen. Hier kan je zien dat je ingeschreven bent in creditcontract aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde.
 12. Vanaf nu kan je jouw curriculum samenstellen en indienen.