Masterkeuze

Bij de start van jouw masteropleiding kies je een afstudeerrichting. Kom in de onderstaande video's meer te weten over de opleidingsonderdelen en de perspectieven op de arbeidsmarkt van de respectievelijke afstudeerrichtingen.

Bestuurskunde en publiek management

In de masteropleiding Bestuurskunde en Publiek Management zijn er geen afstudeerrichtingen of majoren. Je kan wel binnen het masterprogramma enkele keuzevakken opnemen.

Business economics

In de masteropleiding Business Economics kies je één van de drie afstudeerrichtingen: Accountancy, Corporate finance of Marketing. Deze Engelstalige masteropleiding wordt modulair ingericht. Je kan een stage doen als keuzevak.

Herbekijk de opname van de infosessie hier

Business engineering

In de masteropleiding Business Engineering kies je één van de drie afstudeerrichtingen: Data analytics, Finance of Operations management. Je kan een stage doen als keuzevak.

Bekijk de presentatie van de infosessie hier

Economics

In de masteropleiding Economics kies je één van de twee majoren: Financial institutions and markets of Economic policy. Je kan een stage doen als keuzevak en je kan ervoor kiezen om in te stappen in het (internationale) double degree programma met de universiteit Würzurg.

Bekijk de presentatie van de infosessie hier

Handelswetenschappen

In de masteropleiding Handelswetenschappen kies je één van de vijf afstudeerrichtingen: Commercieel beleid, Finance en risicomanagement, Fiscaliteit, Management en informatica, of Personeels- en organisatiemanagement. In elk van deze afstudeerrichtingen heb je ook een verplichte stage.

Herbekijk de presentatie van de infosessie hier

Educatieve master in economie

Na het voltooien van jouw derde bachelor kan je ook instromen in de educatieve master in economie dat jou opleidt tot leerkracht economie. In deze masteropleiding worden je de noodzakelijke technieken aangeleerd om jongeren en volwassen te begeleiden en te motiveren in hun leerproces. Lees meer over de educatieve master in economie.

Contact

Vragen? Of twijfel je tussen enkele afstudeerrichtingen?

Maak een afspraak met één van onze trajectbegeleiders: Frauke Cuelenaere, Laure Janssens of Charlotte Torck

Gerelateerde inhoud