Infomomenten

We ontmoeten jou zeer graag on campus als dat op een veilige manier kan, online als dat niet zou lukken.
Daags vóór de infodag plaatsvindt, sturen we jou de praktische informatie via mail door. Registreer je nu voor de infodagen.

Bacheloropleidingen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen organiseren we de infodag online.

Volg op onze infodag een livestream presentatie met Q&A-sessie. Tijdens deze uiteenzetting kom je meer te weten over het opleidingsprogramma, de opbouw, de jobperspectieven en onze begeleiding. Aansluitend kan je deelnemen aan één van onze live chatsessies met lesgevers, studenten of studie- en trajectbegeleiders.

zaterdag 13 maart 2021

 • Deze infodag is afgelopen.

  zaterdag 24 april 2021

  Schrijf je online in voor deze infodag!

  • 9.30 u. - 11.00 u.  Handelswetenschappen
  • 11.00 u. - 12.30 u.  Bestuurskunde en publiek management
  • 14.00 u. - 15.30 u.  Economische wetenschappen, toegepaste economische wetenschappen en Handelsingenieur

  Neem alvast een kijkje op onze vernieuwde webpagina voor toekomstige studenten.en kom meer te weten over de inhoud van onze programma's, welke begeleiding we voorzien, wat je kan doen om je goed voor te bereiden, wat het verschil is tussen onze opleidingen, hoe de wiskunde verloopt, ...

  Verbredende masteropleidingen

  Doelgroep: studenten die beschikken over een Vlaamse academische bachelor of master en die interesse hebben om een verbredende master te volgen in Algemene Economie, Bedrijfseconomie, Fiscaliteit of Bestuurskunde & Publiek Management.

  De infomomenten voor de verbredende masteropleidingen in 2021 werden nog niet bepaald. We communiceren deze van zodra ze gekend zijn.

   

  Bekijk de online videopresentaties van de masters Algemene Economie, Bedrijfseconomie en Fiscaliteit.

  Voor verdere inlichtingen in verband met één van de drie verbredende masters kan je contact opnemen met Mevr. Laure Janssens.

  Schakel- en voorbereidingsprogramma's

  Doelgroep: voor studenten die beschikken over een Vlaamse professionele bachelor of academische opleiding en die interesse hebben om te starten in de master Bestuurskunde & Publiek Management, Business Economics (TEW), Business Engineering, Economics (Economische Wetenschappen) of Handelswetenschappen.

  De infomomenten voor de schakel- en voorbereidingsprogramma's in 2021 werden nog niet bepaald. We communiceren deze van zodra ze gekend zijn.

  Bekijk de uitgebreide informatie (presentaties, online cursusmateriaal, testimonials, ...) over onze schakel- en voorbereidingsprogramma's.

  Voor verdere inlichtingen kan je contact opnemen met mevr. Laure Janssens (trajectbegeleider EW, TEW, HW, BPM) of mevr. Frauke Cuelenaere (trajectbegeleider HIR).

  Master na Master opleidingen

  Voor de masters Banking and Finance en Marketing Analysis wordt geen infosessie georganiseerd. Voor verdere inlichtingen kan u de opleidingscoördinator bereiken via mbf@UGent.be (opleiding banking and finance) of mma@UGent.be (opleiding marketing analysis).