Infomomenten

Bacheloropleidingen

Volg een uitgebreide presentatie, blader door alle cursussen en ga in gesprek met professoren en studenten. 

Zaterdag 2 maart 2024

Zaterdag 20 april 2024

  Onze infodagen van 2024 zijn gepasseerd.

  Heb je nog vragen over onze opleidingen? Neem dan een kijkje op onze vernieuwde webpagina voor toekomstige studenten en kom meer te weten over de inhoud van onze programma's, welke begeleiding we voorzien, wat je kan doen om je goed voor te bereiden, wat het verschil is tussen onze opleidingen, hoe de wiskunde verloopt, ... 

  Op onze opleidingspagina's kan je de videopresentatie herbekijken. 

  Bachelorbeurs - Zaterdag 29 juni 2024

  Op de Bachelorbeurs kun je alle opleidingen vinden en vragen stellen aan medewerkers van de opleidingen, Studieadvies, Huisvesting, de Sociale Dienst en het Universitair Centrum voor Talenonderwijs. Ook kun je cursusmateriaal inkijken. De beurs is doorlopend te bezoeken van 10 tot 13 uur. Inschrijven is niet nodig. 

  Verbredende masteropleidingen

  Doelgroep: studenten die beschikken over een Vlaamse academische bachelor of master en die interesse hebben om een verbredende master te volgen in Algemene Economie, Bedrijfseconomie of Fiscaliteit.

  Zaterdag 29 juni 2024 (voormiddag) - infodag 

  Tijdens de infodag volg je een uitgebreide presentatie over de opleiding, kan je in gesprek gaan met professoren en heb je de kans om cursussen in te kijken. 

  Inschrijven is verplicht en doe je hier

  Benieuwd naar onze verbredende masteropleidingen? Bekijk alvast de online videopresentaties van de masters Algemene Economie, Bedrijfseconomie en Fiscaliteit.

  Voor verdere inlichtingen in verband met één van de drie verbredende masters kan je contact opnemen met Mevr. Laure Janssens.

  Schakel- en voorbereidingsprogramma's

  Doelgroep: voor studenten die beschikken over een Vlaamse professionele bachelor of academische bachelor/master en die interesse hebben om te starten in de master Bestuurskunde & Publiek Management, Business Economics (TEW), Business Engineering, Economics (Economische Wetenschappen) of Handelswetenschappen.

  Zaterdag 29 juni 2024 (voormiddag) - infodag 

  Tijdens de infodag volg je een uitgebreide presentatie over de opleiding, kan je in gesprek gaan met professoren en heb je de kans om cursussen in te kijken. 

  Inschrijven is verplicht en doe je hier

  Bekijk de uitgebreide informatie (presentaties, online cursusmateriaal, testimonials, ...) over onze schakel- en voorbereidingsprogramma's.

  Voor verdere inlichtingen over de opleidingen kan je contact opnemen met mevr. Laure Janssens (trajectbegeleider EW, TEW, HW, BPM) of mevr. Frauke Cuelenaere (trajectbegeleider HIR).

  Master na Master opleidingen

  Voor de masters Banking and Finance en Data science for business wordt geen infosessie georganiseerd. Voor verdere inlichtingen kan u de opleidingscoördinator bereiken via mbf@UGent.be (opleiding banking and finance) of mma@UGent.be (opleiding Data science for business).