Infomomenten

Omwille van voorzorgsmaatregelen in het kader van de verspreiding van het Coronavirus werd het programma van onze infodagen aangepast. Hierna vindt u onze uitgewerkte (digitale) alternatieven.

Bacheloropleidingen

Kom ons bezoeken: maak kennis met onze lesgevers en studenten en doorblader cursussen en handboeken.

Omwille van de voorzorgsmaatregelen in het kader van de verspreiding van het Coronavirus staat het programma en de vorm (fysiek, digitaal of hybride) van onze infodagen nog niet vast, maar de data zijn wel reeds bepaald.

  • zaterdag 13 maart 2021
  • zaterdag 24 april 2021

 

Neem alvast een kijkje op onze vernieuwde webpagina voor toekomstige studenten.en kom meer te weten over de inhoud van onze programma's, welke begeleiding we voorzien, wat je kan doen om je goed voor te bereiden, wat het verschil is tussen onze opleidingen, hoe de wiskunde verloopt, ...

Verbredende masteropleidingen

Doelgroep: studenten die beschikken over een Vlaamse academische bachelor of master en die interesse hebben om een verbredende master te volgen in Algemene Economie, Bedrijfseconomie, Fiscaliteit of Bestuurskunde & Publiek Management.

Live chatsessies - 4 juli 2020

Op 4 juli kon je chatten met onze lesgevers en studiebegeleiders. Je kon vragen stellen i.v.m. het programma, studiebegeleiding, vakantiecursussen, jobs na afstuderen, ...

 

Infodag on campus - 5 september 2020

Op zaterdag 5 september 2020 nodigen we jou uit voor onze infodag on campus om kennis te maken met onze opleidingen. We richten deze infodag in als een infomarkt waar je op eigen tempo cursussen en handboeken kan inkijken, lesgevers en studiebegeleiders kan spreken en videopresentaties kan volgen.

Deze infomarkt wordt ‘Corona-proof’ georganiseerd. Inschrijven is verplicht en kom alleen of maximaal met 1 extra persoon. Tijdens jouw bezoek is het dragen van een mondmasker verplicht. We voorzien voor de verbredende masters twee tijdslots waarin telkens maximaal 100 bezoekers worden toegelaten. Het bezoek is beperkt tot 1 uur.

Schrijf je online in voor de infodag on campus

 

Bekijk de online videopresentaties van de masters Algemene Economie, Bedrijfseconomie en Fiscaliteit.

Voor verdere inlichtingen in verband met één van de drie verbredende masters kan je contact opnemen met Mevr. Laure Janssens.

Schakel- en voorbereidingsprogramma's

Doelgroep: voor studenten die beschikken over een Vlaamse professionele bachelor of academische opleiding en die interesse hebben om te starten in de master Bestuurskunde & Publiek Management, Business Economics (TEW), Business Engineering, Economics (Economische Wetenschappen) of Handelswetenschappen.

Live chatsessies - 3 juli 2020

Op 3 juli kon je chatten met onze lesgevers en studiebegeleiders. Je kon jouw vragen stellen i.v.m. het programma, studiebegeleiding, vakantiecursussen, jobs na afstuderen, ...

 

Infodag on campus - 5 september 2020

Op zaterdag 5 september 2020 nodigen we jou uit voor onze infodag on campus om kennis te maken met onze opleidingen. We richten deze infodag in als een infomarkt waar je op eigen tempo cursussen en handboeken kan inkijken, lesgevers en studiebegeleiders kan spreken en videopresentaties kan volgen.

Deze infomarkt wordt ‘Corona-proof’ georganiseerd. Inschrijven is verplicht en kom alleen of maximaal met 1 extra persoon. Tijdens jouw bezoek is het dragen van een mondmasker verplicht. We voorzien voor onze schakel- en voorbereidingsprogramma's één tijdslot waarin telkens maximaal 100 bezoekers worden toegelaten. Het bezoek is beperkt tot 1 uur.

Schrijf je online in voor de infodag on campus

 

Bekijk de uitgebreide informatie (presentaties, online cursusmateriaal, testimonials, ...) over onze schakel- en voorbereidingsprogramma's.

Voor verdere inlichtingen kan je contact opnemen met mevr. Laure Janssens (trajectbegeleider EW, TEW, HW, BPM) of mevr. Frauke Cuelenaere (trajectbegeleider HIR).

Master na Master opleidingen

Voor de masters Banking and Finance en Marketing Analysis wordt geen infosessie georganiseerd. Voor verdere inlichtingen kan u de opleidingscoördinator bereiken via mbf@UGent.be (opleiding banking and finance) of mma@UGent.be (opleiding marketing analysis).