Infomomenten

We ontmoeten jou zeer graag on campus als dat op een veilige manier kan, online als dat niet zou lukken.
Kort voor de infodag plaatsvindt, sturen we jou de praktische informatie via mail door. Registreer je nu voor de infodagen.

Bacheloropleidingen

Kom ons bezoeken: maak kennis met onze lesgevers en studenten en doorblader cursussen en handboeken.

Omwille van de voorzorgsmaatregelen in het kader van de verspreiding van het Coronavirus staat het programma en de vorm (fysiek, digitaal of hybride) van onze infodagen nog niet vast, maar de data zijn wel reeds bepaald.

  • zaterdag 13 maart 2021
  • zaterdag 24 april 2021

 

Neem alvast een kijkje op onze vernieuwde webpagina voor toekomstige studenten.en kom meer te weten over de inhoud van onze programma's, welke begeleiding we voorzien, wat je kan doen om je goed voor te bereiden, wat het verschil is tussen onze opleidingen, hoe de wiskunde verloopt, ...

Verbredende masteropleidingen

Doelgroep: studenten die beschikken over een Vlaamse academische bachelor of master en die interesse hebben om een verbredende master te volgen in Algemene Economie, Bedrijfseconomie, Fiscaliteit of Bestuurskunde & Publiek Management.

De infomomenten voor de verbredende masteropleidingen in 2021 werden nog niet bepaald. We communiceren deze van zodra ze gekend zijn.

 

Bekijk de online videopresentaties van de masters Algemene Economie, Bedrijfseconomie en Fiscaliteit.

Voor verdere inlichtingen in verband met één van de drie verbredende masters kan je contact opnemen met Mevr. Laure Janssens.

Schakel- en voorbereidingsprogramma's

Doelgroep: voor studenten die beschikken over een Vlaamse professionele bachelor of academische opleiding en die interesse hebben om te starten in de master Bestuurskunde & Publiek Management, Business Economics (TEW), Business Engineering, Economics (Economische Wetenschappen) of Handelswetenschappen.

De infomomenten voor de schakel- en voorbereidingsprogramma's in 2021 werden nog niet bepaald. We communiceren deze van zodra ze gekend zijn.

Bekijk de uitgebreide informatie (presentaties, online cursusmateriaal, testimonials, ...) over onze schakel- en voorbereidingsprogramma's.

Voor verdere inlichtingen kan je contact opnemen met mevr. Laure Janssens (trajectbegeleider EW, TEW, HW, BPM) of mevr. Frauke Cuelenaere (trajectbegeleider HIR).

Master na Master opleidingen

Voor de masters Banking and Finance en Marketing Analysis wordt geen infosessie georganiseerd. Voor verdere inlichtingen kan u de opleidingscoördinator bereiken via mbf@UGent.be (opleiding banking and finance) of mma@UGent.be (opleiding marketing analysis).