Stage op de vakgroep

Wat?

Tijdens het academiejaar 2022-2023 kan u een stage uitvoeren als all round medewerker van de vakgroep en kan u meedraaien bij de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op Vakgroep Werk, Organisatie en Samenleving.

Het doel van deze stages is zelf ervaring opdoen met bedrijfspsychologisch onderwijs en onderzoek. Hierbij voer je o.a. ook een eigen onderzoeksproject uit en rapporteer je aan het einde van de stage hierover aan de vakgroep. Daarnaast neem je deel aan lopende onderzoeken en onderwijsactiviteiten zodat je direct ervaring kan opdoen met alle fases van het wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs.

Voor wie?

Ben je geboeid door de combinatie van wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs en heb je misschien interesse om een loopbaan als academicus uit te bouwen? Via deze stage kan je uittesten of een universitaire loopbaan je ligt en kan je je in ideale omstandigheden hierop voorbereiden. Deze stage geeft je als toekomstig academicus een voorsprong bij de start van je loopbaan, bv. bij het aanvragen van externe funding of het opzetten van een doctoraatsonderzoek.

Hoe aanvragen?

De stagevacatures van de vakgroep kan u raadplegen via het stageaanbod in Get Recruited. de vakgroep is ook aanwezig op de UGent Stagebeurs Get Recruited.

De organisatie loopt volledig in lijn met de gewone stages, met eenzelfde sollicitatieprocedure, administratie en begeleiding.