Informatie voor toekomstige studenten

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 vinden de infodagen aan onze faculteit plaats. 
Starten in de 1e Bachelor Pedagogische wetenschappen of Psychologie? Schrijf je nu in voor de bachelor-infodagen!
Starten in een schakel- of voorbereidingsprogramma aan onze faculteit? Schrijf je nu in voor master-infodag!
Op maandag 18 maart 2024 om 9 uur 30 in Aud. 2 (Campus Dunant) : informatiesessie voor de bachelor studenten psychologie over de afstudeerrichtingen psychologie en maak ook kennis met de afstudeerrichting Bedrijfspsychologie.
1ste alumni panelgesprek Bedrijfspsychologie

Bedrijfspsychologie

In de afstudeerrichting Bedrijfspsychologie leer je principes, theorieën en onderzoek uit de psychologie toepassen in werksituaties. Twee kernvragen staan hierbij centraal: ‘Hoe kunnen we het welzijn en de tevredenheid van mensen op de werkvloer verbeteren?’ en ‘Hoe kunnen we prestaties van individuen, groepen en organisaties versterken?’ Daarnaast leer je inzichten uit de psychologie en economie combineren om het menselijk economisch gedrag beter te begrijpen en die kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk van ondernemingen.

Neem via de studiekiezer een kijkje naar het programma van deze afstudeerrichting. Voor meer informatie over de inhoud, de werkvormen, het examen, het leermateriaal ... kan je bij elk vak doorklikken naar de studiefiche.

Benieuwd waar je als bedrijfspsycholoog terecht kan komen? Bekijk dan de poster met de tewerkstellingsmogelijkheden of klik op de tegels om de getuigenissen van alumni over de opleiding te beluisteren.