Ufora

Ufora is de naam van de nieuwe leeromgeving. De opvolger van Minerva zal vanaf september 2018 stap voor stap binnen de UGent geïmplementeerd worden en vanaf academiejaar 2019-2020 voor alle officiële opleidingsonderdelen aan de UGent gebruikt worden.

uforaUfora voor Studenten

Alle info voor studenten over toegang tot ufora, overstap van Minerva naar Ufora. Via deze pagina kan je ook de Ufora handleiding voor studenten en aantal nuttige kennisclips raadplegen.

Infosessie: word mentor van een nieuwe student en verdien 3 SPUfora voor personeel

Alle info voor personeel over een vlotte overstap. Via deze pagina kan je ook de Ufora handleiding voor lesgevers raadplegen en aantal nuttige kennisclips bekijken.

agenda Planning

Voor de implementatie van Ufora is gekozen voor een gefaseerde aanpak met een pilootgroep en een implementatiefase voorafgaand aan een universiteitsbrede go live in september 2019.

Brein met computerMotivering

In 2017 werd gestart met de zoektocht naar een opvolger voor Minerva. Op deze pagina staat het proces weergegeven waarop dit besluit tot stand is gekomen.

Event

Veelgestelde vragen

Op deze pagina bundelen we veelgestelde vragen aan het projectteam van zowel lesgevers als studenten over het Ufora project. 

Ufora Helpdesk

Alle vragen over het Ufora project, eventuele functionele en/of technische problemen bij het gebruik van Ufora, ... kan je doorgeven via  of telefonisch via 09 264 85 70