Ufora

Ufora is de naam van de nieuwe leeromgeving. De opvolger van Minerva zal vanaf september 2018 stap voor stap binnen de UGent geïmplementeerd worden en vanaf academiejaar 2019-2020 voor alle officiële opleidingsonderdelen aan UGent gebruikt worden.

  

Studenten met laptopsUfora voor Studenten

Alle info voor studenten over toegang tot ufora, overstap van Minerva naar Ufora. Via deze pagina kan je ook de Ufora handleiding voor studenten en aantal nuttige kennisclips raadplegen.

Infosessie: word mentor van een nieuwe student en verdien 3 SPUfora voor personeel

Alle info voor personeel over trainingen, ondersteuningsmateriaal, toekomstige ontwikkelingen, suggesties ter verbeteringen

agendaPlanning

Voor de implementatie van Ufora is gekozen voor een gefaseerde aanpak met een pilootgroep en een implementatiefase voorafgaand aan een universiteitsbrede go live in september 2019.

Brein met computerMotivering

In 2017 werd gestart met de zoektocht naar een opvolger voor Minerva. Op deze pagina staat het proces weergegeven waarop dit besluit tot stand is gekomen.

Event

Veelgestelde vragen

Op deze pagina bundelen we veelgestelde vragen aan het projectteam van zowel lesgevers als studenten over het Ufora project. 

GDPRPrivacyverklaring

Voor de correcte werking van Ufora is het noodzakelijk dat we gegevens over onze gebruikers bijhouden. Op deze pagina leggen we uit wat we precies bijhouden en waarom we dat doen, wie die gegevens kan bekijken en wat we er mee doen.

Helpdesk Ufora

Als je vragen hebt over Ufora of eventueel problemen bij het gebruik ervan ondervindt, kun je contact opnemen met de Helpdesk Ufora via  of telefonisch via 09 264 85 70. 

 

 

Ontvang alle updates over jouw lessen op je smartphone!

Pulse App

Check regelmatig Ufora om op de hoogte te blijven van de laatste informatie. Download de Pulse-app om real-time de laatste meldingen over jouw vakken rechtstreeks op je smartphone te ontvangen.

Download deze app in de App Store (iOS)

Download deze app in de Google Play Store (Android)