Bestellen en afhalen belegde broodjes

Wijziging e-mailadres: voor bestellingen broodjes via interne verrekening of externe factuur, stuur je bestelling door naar

Wens je broodjes te bestellen om af te halen? Mail minimum 1 dag voor afhaling vóór 12:00 u je bestelling door naar (na 12:00 u wordt je bestelling niet meer aanvaard). Bestellingen kunnen maximum 2 weken op voorhand geplaatst worden. Vanaf dan hebben onze coördinatoren en verantwoordelijken een zicht op bijvoorbeeld de bezetting om na te gaan of een bestelling mogelijk is.

Vermeld:

  • aantal broodjes per beleg en per soort (groot, wit, meergranen), bekijk het huidige belegde broodjes aanbod
  • cafetaria naar keuze voor afhaling
  • uur van afhaling
  • betalingswijze:
        via interne verrekening (aan voordeeltarief): WBS-element of kostenplaats en fonds
        via externe factuur (aan standaardtarief = voordeeltarief x 2): facturatieadres

Je bestelling ligt op het gevraagde uur klaar in de cafetaria van je keuze.

 

We trachten zoveel mogelijk je bestelling van broodjes te verwerken, maar in de lesweken van het academiejaar kunnen we deze dienstverlening niet altijd garanderen.
In lesvrije weken kunnen we wel aan je bestelling van broodjes tegemoetkomen, tenzij het om grote bestellingen zou gaan.
Tijdelijk is er geen limiet op het aantal broodjes dat ter plaatse kunnen worden afgehaald in onze cafetaria's  op vertoon van één studentenkaart/personeelskaart en tegen via betaling met je UGent-kaart of betaalkaart.