Resto Campus Coupure
Wat vind jij van de studentenrestaurants, wat kan beter en wat vind je net heel goed? Geef je mening in deze korte tevredenheidsenquête en maak kans op een cadeaubon Gent twv € 100 of één van de andere mooie prijzen. Meer info kan je hier vinden.
- Openingsuren 07u00 - 21u00 Voel je vrij om tijdens deze uren binnen te komen, of het nu is om te studeren, samenwerken of gewoon even te chillen.
- Service-uren: 08u00 - 15u00 warme buffet van 11u15 tot 14u00 Tijdens deze uren kan je eten en drinken afhalen of ter plekke opeten
Ontdek ons proefproject in Resto Coupure: een vers gekookt buffet!
In het vernieuwde restaurant kan je kiezen uit een ruim buffet waarbij vooral groenten een prominente plaats krijgen. In de resto wordt ook dagelijks verse soep worden gemaakt. Voor het aanbod wordt gekeken naar het seizoen en de afstand die de ingrediënten moeten afleggen.
- Belegd broodje: € 3,20
Broodje Kaas: kaas, ei, sla en mayonaise
Broodje Ham: gekookte ham, ei, sla, mosterddressing
Broodje Falafel: Falafel, komkommer, sla, paprikaspread
Broodje Serrano-Truffel: Serranoham, truffelmayonaise, Gran Moravia kaasschilfers, sla
Broodje Groentespread: groentespread en ijsbergsla
Wrap met Geitenkaas & appel: geitenkaas, appel, honing, sla
- Verse soep - kleine portie: € 1,20 - grote portie: € 1,80 - nieuw: met croutons!
- Lunch - keuze uit diverse warme en koude salades en gerechten: € 5,60 per bord
- Houthakkersbrood wordt gratis aangeboden
Menu buffet 15 december - 19 december
We stellen deze week gerechten samen met wat onze voorraadkast te bieden heeft.
Vrijdag 19 december is géén buffet.
Vul je bord aan ons buffet (€ 5,60), houthakkersbrood kan je altijd gratis toevoegen. Aangezien we koken met dagverse producten kan het menu in de resto soms wat afwijken van onderstaand menu.
Salades
Rijstsalade met mais en erwten
Witloofsalade met appel en rozijnen
Gemengde sla
Warm buffet
Broccolisaus met gebakken oesterzwam en chilipepers
Maandag:
Ovenschotel met chipolata en groenten
Vol-au-vent van kalkoen
Dinsdag:
Zalm met vissaus
Vol-au-vent van kip
Woensdag & donderdag:
Varkensstoofvlees
Kip met champignons in romige mosterdsaus
Kip in een zoetzure saus
Spaghetti Bolognaise
Wortelen
Groene boontjes met ui
Aardappel met peterselie
Wisselend zetmeel afhankelijk van de andere gerechten
Adres
Campus Coupure, Blok E (cafetaria) & Blok F (Resto)
Coupure Links 653
9000 Gent