Anesthesie / Intensieve Zorgen

De dienst anesthesie van de vakgroep kleine huisdieren is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke zorg voor gezelschapsdieren. Ons team van ervaren professionals maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anesthesie om de veiligheid en het comfort van onze patiënten te garanderen tijdens chirurgische en diagnostische procedures.

Onze afdeling is trots op het aanbieden van state-of-the-art anesthesietechnieken die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Wij begrijpen dat elk dier uniek is, en bieden gepersonaliseerde zorg die rekening houdt met de medische voorgeschiedenis, ras, leeftijd en alle andere mogelijke factoren die het anesthesieproces kunnen beïnvloeden.

Onze faciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste anesthesietoestellen om onze patiënten te ondersteunen. We gebruiken een uitgebreid arsenaal aan controle-instrumenten om de vitale parameters tijdens elke procedure te volgen, waaronder invasieve bloeddrukmeting, gasanalyse, elektrocardiogram en saturatiemeting. Hierdoor kunnen we meteen ingrijpen om de optimale veiligheid en comfort van uw huisdier te garanderen.

Ons team zet zich in om uitgebreide zorg te bieden gedurende het gehele anesthesieproces, van pre-anesthetische beoordeling en voorbereiding tot postoperatieve controle en pijnbestrijding. Voor kritieke patiënten die dringende hulp nodig hebben staan wij ook buiten de werkuren (24/7) paraat.

anesth-vakgebied-400