Hoe kan ik een dier doorverwijzen?

 

Een goede samenwerking met doorverwijzende dierenartsen is voor ons erg belangrijk. Om u, uw cliënten en hun dieren nog beter te kunnen helpen, en om de efficiëntie aan de Kliniek Kleine Huisdieren te bevorderen, zullen wij vanaf heden werken met doorverwijsbrieven om al uw informatie te bundelen. 

Om een afspraak te maken vragen wij nog steeds dat uw cliënt of uzelf telefonisch contact opneemt met ons secretariaat (weekdagen tussen 8u en 16u15) op het algemene nummer +32 (0)9 264 77 00. Voor spoedgevallen zijn wij buiten deze uren te bereiken op het nummer +32 (0)9 264 76 75.

 

Bij de doorverwijzing kan u kiezen naar welke dienst u wenst door te verwijzen. Indien u naar meerdere diensten tegelijk doorverwijst, gelieve slechts een dienst aan te klikken, u kan nadien op het formulier de andere dienst(en) aanduiden. Deze doorverwijsformulieren zijn enkel bedoeld voor dierenartsen, bent u een eigenaar en wilt u graag op consultatie komen? Gelieve dan telefonisch contact met ons op te nemen.


Wij zouden u willen vragen de gegevens ten laatste 3 werkdagen voor de geplande routine consultatie (of zo snel mogelijk voor een spoedgeval) door te sturen.

 
Alvast bedankt voor uw medewerking.