Plechtige proclamaties

Professor Patrick Van Kenhove, decaan, en de leden van de faculteit Economie en Bedrijfskunde nodigen jou graag uit voor een fysieke plechtige proclamatie, inclusief toga en baret. De exacte datum is nog niet gekend, maar jouw plechtige proclamatie zal wellicht plaatsvinden in najaar 2021 (onder voorbehoud van wijzigingen omwille van de veiligheidsmaatregelen).

We zijn al geruime tijd bezig met de planning van de plechtige proclamaties, zowel voor de studenten die afstuderen in academiejaar 2020-2021 als voor de studenten die afstudeerden in academiejaar 2019-2020.

Uit diverse voorstellen en berekeningen weerhouden we twee scenario’s die rekening houden met onze wensen inzake format (fysiek en mét familie en vrienden), de omvang van onze proclamaties (door de dubbele ‘shift’ dit jaar wellicht ruim 7.400 bezoekers waarvan 2.800 studenten), en de logistieke en financiële haalbaarheid.

Momenteel kijken we naar de periode vanaf half november, maar misschien is eind september ook al mogelijk. Hoe dan ook wachten we op groen licht van het Overlegcomité.

We bezorgen jou de uitnodiging zodra de datum vastligt. Zorg ervoor dat je persoonlijk e-mailadres en postadres zijn ingevuld in alumniplatform Infinitum zodat we jou zeker kunnen bereiken.

Contact