Plechtige proclamaties

Door de geldende veiligheidsmaatregelen ten gevolge van het Coronavirus zullen er geen fysieke plechtige proclamaties plaatsvinden in september 2020. Op 9 oktober 2020 zal er een digitaal uitzwaaimoment (via livestreaming) plaatsvinden en de fysieke plechtige proclamaties zullen plaatsvinden in 2021.

Digitaal uitzwaaimoment

Op vrijdagavond 9 oktober 2020 om 20.30 uur organiseert de UGent een digitaal uitzwaaimoment voor alle UGent-afgestudeerden (via livestreaming). Sluit het academiejaar 2019-2020 af vanuit jouw eigen bubbel. Het wordt bijzonder!

Volg de livestream!

Fysieke plechtige proclamaties

Professor Patrick Van Kenhove, decaan, en de leden van de faculteit Economie en Bedrijfskunde nodigen jou graag uit voor een fysieke plechtige proclamatie, inclusief toga en baret. De exacte datum is nog niet gekend, maar jouw plechtige proclamatie zal wellicht plaatsvinden op een zaterdag of zondag in maart-april 2021 (onder voorbehoud van wijzigingen omwille van de veiligheidsmaatregelen). We bezorgen jou de uitnodiging zodra de datum vastligt. Zorg ervoor dat je persoonlijk e-mailadres en postadres zijn ingevuld in Oasis zodat we jou zeker kunnen bereiken.

Contact