Routebeschrijving

Via de E17 vanuit Kortrijk/Frankrijk en via de E40 vanuit Brussel/Oostende:

Neem de E17 richting Antwerpen, afrit UZ Gent (n° 9), sla rechtsaf, steek de brug over en neem de tweede afslag op de rotonde (Ottergemsesteenweg). De inrit bevindt zich na ongeveer 50m aan de linkerkant.

Via de E17, vanuit Antwerpen/Nederland:

Neem de afrit UZ Gent (n° 9) en neem de eerste afslag op de rotonde (Ottergemsesteenweg). De inrit bevindt zich na ongeveer 50m aan de linkerkant.

Vanuit Gent centrum:

Volg de Corneel Heymanslaan. Neem de 4de afslag op de 2de rotonde (Ottergemsesteenweg). De inrit bevindt zich na ongeveer 50m aan de linkerkant.

 

Met het openbaar vervoer:

Met het openbaar vervoer:

De parkeercapaciteit op de campus is beperkt. Het openbaar vervoer is een snel en comfortabel alternatief om de campus te bereiken. Het St-Pietersstation bevindt zich op 20 à 25 minuten wandelen van de campus van de faculteit.

  • Tram 4 verbindt het station Gent St-Pieters met het UZ Gent. De eindhalte bevindt zich in het hart van het UZ Gent, ter hoogte van het parkeergebouw. Er zijn twee perrons, een comfortabele wachtplaats en ticketautomaten. Het faculteitsgebouw ligt op korte wandelafstand (4 minuten) van de perrons. Je neemt de weg naar de hoofduitgang van het UZ Gent. Het faculteitsgebouw ligt aan de overkant van het rond punt. Er is geen zebrapad aan het rond punt zelf maar een beetje verder naar links toe. Aan het rond punt kan je binnengaan door het groene hek en rond het gebouw wandelen om de hoofdingang te bereiken.

Vanuit de randgemeenten en het stadscentrum rijden bussen en trams tot dichtbij het UZ Gent en de faculteit:

  • Tram 2: halte De Pintelaan (wandelafstand 10 minuten)
  • Bus 5: halte UZ Zwijnaardsesteenweg (wandelafstand 7 minuten)
  • Bus 8: halte Heymanslaan (wandelafstand 5 minuten, ingang via groen hek)

Bereken je route via de website van De Lijn.

 

Op het B gebouw staat in bruine letters: FFW.

Hoofdgebouw FFW